loader

Artiklar

article image

Aktuellt

Snittblommor ompysslade med kärlek

29.06.2022

Saara Nevala beslöt sig för att byta ut lönearbetet mot företagande. Detta med hjälp av sin svärmor Johanna Kangastie. Nu har hon en spirande blomsteråker att vara stolt över.
article image

Produktinformation

Vi utvecklade den perfekta ansiktskrämen tillsammans med våra kunder

29.06.2022

Vitamin E Dagkräm SPF återfuktar huden effektivt och skyddar samtidigt huden från solens skadliga UV-strålar. Den oparfymerade krämen har solskyddsfaktor 15.
article image

Artiklar

Vad är retinol bra för?

26.05.2022

Kort sagt är retinol A-vitamin. A-vitamin är en antioxidant som skyddar och förnyar huden. Forskning visar att det är ett av de effektivaste ämnen i kosmetik.
article image

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

13.05.2022

Det är lätt att försumma fötterna, fastän de bär oss aktivt varje dag. Inför sommaren gör du gott i att unna dem lite kärlek, vi berättar hur.
article image

Makeup

Såhär fixar du en somrig festmakeup

13.05.2022

Examensfester, födelsedagskalas och bröllop, sommarens festtillfällen är många och det gillar vi! Här får du tips på hur du gör en sprudlande festmakeup.
article image

Hudvård

Hitta den solkräm och After Sun-produkt som passar dig

28.04.2022

Det skönaste med sommaren är värmen och solen, känslan av att inte behöva frysa när man går ut. Kom ihåg att skydda dig från UV-strålningen bara, och vårda huden efter en dag i solen. Här är våra tips!
article image

Hudvård

Kundernas sommarfavoriter

28.04.2022

Hur ska man fräscha till fötterna inför sommaren, och hur kan man förbereda huden inför en säsong i solen? Läs vilka produkter våra kunder förlitar sig på under sommarhalvåret!
article image

Makeup

Vacker vardagsmakeup

26.04.2022

Behöver du lite ny inspiration kring sminkning inför vårens fester? Skönhetsbranschens tusenkonstnär Nina Hemminki ger tips på vårmakeup i en ny video, där hon utför en sminkning från början tills slut.
article image

Hudvård

De vanligaste hudtyperna och hur du vårdar dem

31.03.2022

Vår hudtyp är inte densamma genom hela livet, den växlar med tiden. Hudens viktigaste uppgift är att skydda vår kropp från yttre påverkan. Det är möjligt att påverka hudens mående genom sin livsstil. Här har vi samlat de vanligaste hudtyperna och hur du sköter dem.
article image

Artiklar

Väcker diskussioner om kriget oro?

01.03.2022

Det är naturligt att krigsläget mellan Ryssland och Ukraina oroar och skrämmer. Läs vår samarbetspartner MIELI rf:s tips på vad man kan göra för att må bättre under dessa oroliga tider.