loader

Artiklar

Artiklar

Grattis till vinnarna!

03.06.2020

Vi ordnar olika aktiviteter för våra kunder, och då lottar vi ofta också ut något. Härifrån kan du kolla vem som dragits som vinnare i våra utlottningar.

Aktuellt

Desinficera händerna rätt

14.05.2020

Vi kan alla hålla god handhygien i alla situationer om vi alltid har en liten flaska med handdesinfektion med oss i bilen, handväskan eller jackfickan. Men det gäller att desinficera händerna rätt, kolla in vår instruktionsvideo.

Aktuellt

En eloge till alla sjukskötare

12.05.2020

Den 12 maj firar vi den internationella sjuksköterskedagen. Sjukhuspersonalen var Dermosils första kundgrupp och Dermosilprodukterna är fortfarande populära bland hälso- och sjukvårdspersonal.

Aktuellt

Säkra betalningstransaktioner

07.05.2020

Klarnas nya nätbanksbetalning har väckt en del frågor bland våra kunder. Här sammanfattar vi vad det är frågan om och varför nätbanksbetalningen ändrats.

Makeup

Guide till en förtrollande läppmakeup

29.04.2020

Funderar du på hur du ska göra för att få din läppmakeup att hålla? Med vår enkla step-by-step guide skapar du enkelt en underbar läppmakeup som håller. Välj din nyans från vårt läppstiftssortiment.

Hudvård

Solskydd – 7 frågor och svar om huden och solen

29.04.2020

7 frågor och svar om huden och solen. Johanna Hagman, överläkare i hudsjukdomar vid Vasa centralsjukhus, svarade på våra frågor och tipsar hur vi kan vistas säkert i solen.

Aktuellt

Sommar på huden – bästa produkterna just nu

29.04.2020

Nu ska vi ge oss tid att ta hand om huden och komma ihåg att skydda oss i solen. Sommarens säsongsprodukter är det bästa för huden just nu – de är fulla av härliga ämnen, bubblande feminina och fruktiga detaljer.

Makeup

Så här skapar du en vacker och hållbar ögonmakeup

29.04.2020

Med högklassiga produkter och enkla tips får du garanterat till en snygg och fräsch sommarmakeup. Kolla in våra tips och gör dig fin för sommaren tillsammans med oss.

Hårvård

Tips för en enkel och hållbar frisyr

29.04.2020

Med rätt produkter som bas får du frisyren att hålla bättre. I vår guide tipsar vi om hur du kan skapa en enkel men elegant frisyr och vilka produkter du kan använda.

Aktuellt

Goodwill-nyheter: Tillsammans samlade vi ihop 39 267 euro till kristelefonen

24.04.2020

Det är dags igen, att rikta ett stort tack till våra kunder! Under drygt tre månader har vi tillsammans med er samlat ihop 39 267 euro till MIELI Psykisk Hälsa Finland rf:s kristelefonverksamhet.
1 2 3
8