Artiklar

Aktuellt

Smidig shopping – olika alternativ i kassan

05.02.2020

När du lagt till produkter i din varukorg har du redan fattat många viktiga beslut. Därtill ska du ännu fatta några beslut till i kassan. Det gäller att kolla följande punkter för att det ska gå så smidig som möjligt.

Makeup

Guide: Dölj rodnaden med vår anti-rednessrutin

04.02.2020

På vintern utsätts huden i ansiktet för yttre påfrestningar som kan få huden att rodna. Rodnaden kan vara svår att dölja med enbart makeupkräm och puder. Produkter som neutraliserar rodnad gör det lättare att skapa en bra makeupbas och får huden att se vackrare ut även utan makeup.

Hudvård

Sov dig vacker

12.01.2020

Vi vet alla att prinsessor sover sin skönhetssömn – gör det du också. Sömnen har en enorm betydelse för hudens välmående. Tillräcklig sömn och vacker hud går hand i hand, och med rätt produkter kan du stärka sömnens förskönande verkan.

Aktuellt

Gratis produkter för premiumkunder hittas nu i kassan

07.01.2020

Vid årsskiftet gjorde vi några ändringar till kassan i vår webbshop. Nu hittar du en separat meny för kostnadsfria produkter som vi erbjuder våra premiumkunder i kassan.

Aktuellt

Mimmi – till din glädje

06.01.2020

Vår nya digitala assistent Mimmi är här för att stöda vår kundtjänst, så att vi ska kunna betjäna er bättre och hålla er uppdaterade om aktuella ärenden. Bekanta dig med Mimmi och få ett hemligt erbjudande.

Aktuellt

Goodwill-nyheter: 15 000 euro till Rädda Barnen rf

03.01.2020

Den första Goodwillinsamlingen nådde en pott på 15 000 euro! Summan ges till Rädda Barnen rf:s program Vägkost för livet, som hjälper barn och ungdomar i mindre bemedlade familjer i Finland.

Hudvård

Vet du om att vatten är bra för torr hud?

31.12.2019

Hela 30-40 procent av alla nordbor lider av torr hud. Att duscha, bada eller simma är utmärkta sätt att återställa hudens vattenhalt. Efteråt är det viktigt att binda vattnet i huden med en fuktgivande produkt.

Hudvård

Efterlängtade nyheter för mogen hy

31.12.2019

När huden åldras blir den torrare och förlorar sin spänst. Under årens lopp saktar hudens egna funktioner ner och så även förnyelseprocessen. Då är det viktigt att välja produkter som stöder hudens funktioner och är effektivt återfuktande och näringsgivande.

Hudvård

Flitiga nattarbetare – fuktgivande kvällsrutin för ansikte

31.12.2019

Trion med effektivt fuktigande produkter får sin styrka från hyaluronsyra och ger huden ny livskraft och spänst. Passar särskilt bra för normal och torr hy under vintern.

Hudvård

Guide till en mjuk fotvårdsrutin

31.12.2019

Lyxig mjukhet för trötta och stressiga fötter. Kolla in våra tips för en lyxig fotvårdsrutin och skapa spakänsla i ditt eget badrum. Funkar både för kvinnor och män!
1 / 7