Artiklar

Artiklar

Beställ och vinn en sagolik kväll i Satulinna

19.09.2019

Bland alla som gör en beställning i webbshopen under 20–30 september 2019, lottar vi ut en villaövernattning i Satulinna, i Hirvensalmi. Du är automatiskt med i utlottningen när du gör en beställning.

Artiklar

Grupporder & FAQ

12.09.2019

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som brukar ställas om att beställa i grupp.

Artiklar

Vår nya grupporder är ute nu!

12.09.2019

Vår nya, härliga Grupporder har nu lanserats – den gör det ännu lättare att beställa i grupp och ger också bättre belöning! Läs mer om förmånerna i Grupporder och samla ihop din egen grupp redan idag.

Artiklar

Dermosil-produkter just för dig

05.09.2019

Vår kundtjänst betjänar våra kunder dagligen både på svenska och finska. Och ofta också på dialekt – vi hör alla möjliga dialekter från hela Finland, men hur flyter dialekterna för oss?

Artiklar

Drömnatten är utlottad

05.09.2019

För att fira vår nya webbshop ordnade vi nu en utlottning bland de första som beställde i webbshopen. Vi lottade ut en drömnatt hos Emmes Retreat bland alla som gjorde en beställning under 14–21 augusti 2019.

Artiklar

Ge respons om vår sommarturné

05.09.2019

Under den gångna sommaren hade vi alla tiders största och bästa Dermosil on Tour. Nu vill vi höra vad Du tyckte om sommarens turné.

Artiklar

Dermosil Goodwill bjuder in alla att göra gott – Alla med!

29.08.2019

Varje jul har vi tillsammans med våra kunder samlat in betydande summor för goda ändamål. Nu har du möjlighet att påverka genom att rösta fram vilken välgörenhet Dermosil Goodwill ska samla in medel till denna jul.

Artiklar

Må bra-tips för motionären

29.08.2019

Hösten ger oss energi och inspiration att röra på oss mer. Fortsätter du med din favoritträning eller testar du något nytt i höst? Hitta inspiration till träning och snappa upp 4 + 1 må bra-tips för motionären.

Artiklar

Små saker som får dig att må bra

29.08.2019

Föreställ dig att du mitt i allt får en extra ledig dag, en dag utan måsten, ansvar och tidtabeller – vad skulle du göra? Glöm to do-listorna, rum som behöver städas, allt som är nyttigt och även realistiskt. Oftast är det första du tänker på, det som du i grund och botten verkligen längtar efter och behöver just nu.

Artiklar

Uppdatera dina kontaktuppgifter och delta i utlottning

29.08.2019

Uppdatera dina kontaktuppgifter på mina sidor inom september så är du med i en utlottning av ett ljuvligt Kaura & Marja-produktpaket. Då vi har dina aktuella kontaktuppgifter kan vi alltid hjälpa dig på bästa möjliga sätt.
1 / 7