loader

Artiklar

Artiklar

Beställ och få en överraskningsprodukt på köpet

08.04.2021

Handla för mer än 50 € och uppge koden RANDOM i kassan när du lägger din beställning, så får du en slumpmässigt vald Dermosilprodukt på köpet. Kampanjen gäller t.o.m. 13 april. Läs mer!

Artiklar

Hjälp och stöd till hemlösa

06.04.2021

Det finns många hemlösa i Finland som behöver din hjälp. Vardagliga saker, som att ta hand om hygien, är en stor utmaning om man bor på gatan. Nu kan vi alla bidra och göra en god sak tillsammans. Läs mer om vår nya Goodwill insamling!

Artiklar

Info till kunden

05.04.2021

På grund av det exceptionella läget i världen kan vi inte garantera att alla produkter finns i lager hela tiden. Aktuell information om produkternas tillgänglighet hittas alltid i vår webbshop. Läs mer!

Artiklar

PAO-etiketter hjälper dig förvara kosmetika rätt

31.03.2021

Vet du om att kosmetika blir gammalt? Även om produkten kan se användbar ut på utsidan, kan dess säkerhet ha försämrats. Därför är det viktigt att följa märkningen på förpackningen. Läs mer!

Hudvård

Den perfekta hudvårdsrutinen för normal hy

25.02.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig att göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för normal hy. Läs mer!

Aktuellt

Förnyad Dermosiltidning

25.02.2021

I fjol tog vi flera steg mot en miljövänligare kundtidning genom att lämna bort tidningens plastomslag. Nu tar vi ett större steg framåt med tanke på miljön, genom att ändra strukturen på vår kundtidning. Läs mer om förnyelsen.

Hudvård

Tips för god intimhygien

25.02.2021

Tvätt och vård av intimområdet hör till den dagliga grundhygien. God intimhygien förhindrar irritation, sveda och klåda samt obehaglig lukt och förebygger infektioner. Läs expertens tips!

Hudvård

Den perfekta hudvårdsrutinen för fet och blandhy

22.02.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig att göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för hy som lätt blir glansig, blandhy och fet hy. Läs mer!

Aktuellt

Guldvärda förmåner till allt fler – Gold och Silver förenas!

22.01.2021

Vi vill erbjuda guldvärda förmåner till allt fler kunder och därför kommer vi att förena våra Gold- och Silvernivåer den 1 februari. I fortsättningen blir du Goldkund när dina årsinköp överstiger 500 euro.

Aktuellt

Sänd gåvor till nära och kära

16.01.2021

Nu kan du även välja att skicka en gåva till familj och vänner! Vi har gjort det superenkelt för dig att göra en beställning i vår webbshop och få den levererad till någon annan.