loader

Artiklar

Aktuellt

Dermoshop har vunnit det Riksomfattande företagarpriset 2021

26.09.2021

Vårt långa arbete som pionjär inom näthandel och som varumärke har blivit uppmärksammat.

Artiklar

Läckra bärdelikatesser

04.07.2021

I våras bad vi om era bästa recept och vi har plockat ut några som vi vill dela med er alla. De bästa bärdelikatesserna, varsågoda!

Artiklar

En hyllning till Finlands natur

21.06.2021

Finlands naturskyddsförbund har under årtionden gjort ett gott arbete för vår natur, och nu är det vår tur att stöda dem. 30 % av varje såld Goodwillprodukt går ill Finlands naturskyddsförbund. Vi gör gott tillsammans.

Artiklar

Nytt för gruppbeställare

18.06.2021

Nu har vi goda nyheter för alla som beställer i grupp! Vi har gjort flera förbättringar och skapat några helt nya funktioner som gör det lättare att beställa i grupp.

Makeup

Nyanskarta – vi hjälper dig välja rätt basmakeup

16.05.2021

Ibland kan det kännas omöjligt att hitta den rätta nyansen på en foundation eller annan basmakeup. Vi skapade en nyanskarta för att hjälpa dig välja rätt.

Hårvård

Fem steg till det perfekta håret

29.04.2021

Drömmer du om livskraftigt och välmående hår? Receptet för perfekt hår är inte alls invecklat. Med rätt produkter får du enkelt fram hårets bästa sidor. Hur och vilka produkter? Läs artikeln.

Hudvård

Hudvårdsrutin som gör mogen hud fastare

29.04.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fyra enkla steg och är smidig göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för mogen hy.

Artiklar

Överraska en vän med ett kort

15.04.2021

Dela den underbaraste hudvårdshemligheten och glädja en vän med ett kort. Vi lägger även med ett vårfint erbjudande till vår webbshop – du får också ett! Läs mer!

Artiklar

Info till kunden

05.04.2021

På grund av det exceptionella läget i världen kan vi inte garantera att alla produkter finns i lager hela tiden. Aktuell information om produkternas tillgänglighet hittas alltid i vår webbshop. Läs mer!

Artiklar

PAO-etiketter hjälper dig förvara kosmetika rätt

31.03.2021

Vet du om att kosmetika blir gammalt? Även om produkten kan se användbar ut på utsidan, kan dess säkerhet ha försämrats. Därför är det viktigt att följa märkningen på förpackningen. Läs mer!