loader

Artiklar

Aktuellt

Guldvärda förmåner till allt fler – Gold och Silver förenas!

22.01.2021

Vi vill erbjuda guldvärda förmåner till allt fler kunder och därför kommer vi att förena våra Gold- och Silvernivåer den 1 februari. I fortsättningen blir du Goldkund när dina årsinköp överstiger 500 euro.

Aktuellt

Sänd gåvor till nära och kära

16.01.2021

Nu kan du även välja att skicka en gåva till familj och vänner! Vi har gjort det superenkelt för dig att göra en beställning i vår webbshop och få den levererad till någon annan.

Artiklar

Hoppsan, vårt misstag!

12.01.2021

Vi vill korrigera den felaktiga informationen i vår senaste tidning. Vi kommer tyvärr inte att kunna förverkliga den personliga förmånen som utlovades i samband med att vi förenar Premium Gold- och Silvernivåerna – vi beklagar. Läs mer!

Hudvård

Ansiktsyoga som en del av vardagen

06.01.2021

Ansiktsyogainstruktören Päivi Salminen tipsar oss om några ansiktsyogaövningar som är lätta och smidiga att göra till en del i vardagen. Upprepa varje dag för att få synliga resultat.

Hudvård

Avkopplande ansiktsmassage – ljuvlig kvällsrutin

06.01.2021

Unna dig avkopplande ansiktsmassage som får huden i ansiktet att må bra och hjälper dig varva ner. Ansiktsyogainstruktören Päivi Salminen tipsar oss om några enkla basövningar perfekta som en del av din kvällsrutin. Avsluta ansiktsyogan med massage eller använd massage till att effektivera serumets eller nattkrämens absorbering.

Hudvård

Effektiv rutin för välmående fötter

05.01.2021

Nu på vintern är det minst lika viktigt att ta hand om fötterna som på sommaren. Välmående och friska fötter känns underbart mjuka. Läs en medicinsk fotvårdares tips för att få välmående fötter.

Artiklar

Stöd coronahundarnas viktiga arbete

03.01.2021

Coronapandemin har påverkat alla människor runtom i världen och det har gett oss nya utmaningar i vardagen. Skickliga coronahundar är ett viktigt verktyg i arbetet mot covid-19. Läs mer om vår nya Goodwillinsamling.

Artiklar

Bättre kaffe – med fokus på smaken

30.10.2020

Helsingfors Kafferosteri tillverkar kaffe med ett stort hjärta och med stor respekt för smaken, råvarorna och kunderna. Läs hela artikeln!

Artiklar

Choklad med djärva smaker

30.10.2020

Taiga Chocolate skapar unika smakupplevelser med inspiration från den oförutseende arktiska naturen och dess underbara mångfald. Läs mer!

Artiklar

En bättre framtid för barn och unga

21.10.2020

Tyvärr är en trygg barndom och jämlika hobby- och studiemöjligheter inte en självklarhet för alla. Genom att köpa Goodwillprodukter är du med och stöder Rädda Barnen rf:s julinsamling.