loader

Artiklar

Aktuellt

Matkahuoltos närpaket levereras till dig, var du än befinner dig!

09.07.2020

Vare sig om du är nära eller lång borta får du nu din Dermosilbeställning levererad förmånligt med Matkahuoltos närpaket! Alla beställningar under 50 euro levereras till ett av Matkahuoltos uthämtningsställen för endast 2,50 euro.

Artiklar

Sommarerbjudande med Nextory

01.07.2020

Sommar och semester betyder att du har gott om tid för läsning. Dermosil och Nextory erbjuder nu dig tusentals ljud- och e-böcker som hör till en avslappnad sommar.

Aktuellt

Goodwill – nytt insamlingsmål

21.06.2020

Utanför fönstren på vårt huvudkontor i Korsnäs, Österbotten, öppnar sig ett vackert havslandskap som är en del av Unescos världsarvsområde. Vår underbara havsutsikt fungerar som inspiration i vår verksamhet och påminner oss att fatta goda, ansvarsfulla beslut varje dag. Låt oss rädda Östersjön tillsammans!

Hårvård

Hjälp mot för tidigt håravfall – livskraft och styrka för tunt hår

21.06.2020

Det finns många orsaker till håravfall men en av de vanligaste är utmaningarna orsakade av åldrande. Serien Hair Care kompletteras nu av två nyhetsprodukter särskilt utvecklade att stärka håret som tunnas ut med åldern.

Artiklar

Hudvårdsklassiker för hela familjen

21.06.2020

På sommaren är känslan underbart avslappnad, vi umgås med nära och kära och njuter av stunden. I år blev kanske en del av planerna inställda och sommaren ser annorlunda ut än vad du tänkte i början av året. Därför vill vi nu lyfta blicken uppåt och se allt det goda nära oss.

Artiklar

Naturkosmetik med ekologisk björksav från Österbotten

21.06.2020

En huvudråvara i vår naturkosmetikserie Nature är högklassig, ekologisk björksav. Den tas tillvara på traditionellt vis för hand från skogar i Österbotten. Läs mer om naturens egna superråvara inom hudvård.

Hudvård

Solskydd för huden – vi hjälper dig välja rätt

21.06.2020

Även om sommardagarna är lättsamma och bekymmersfria gäller det ändå att skydda huden. Dermosils oparfymerade och vattenresistenta solskyddsprodukter skyddar och tar väl hand om hela familjens hud. Produkterna ger ett högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar.

Artiklar

Fem knep för rakning

19.06.2020

Hårborttagning med rakhyvel är ett snabbt och effektivt sätt att bli av med oönskad hårväxt på ben och i armhålor. Här har vi fem knep för silkeslen rakning.

Aktuellt

Dermoshop bygger fabrik i Korsnäs

16.06.2020

Vi förverkligar en långtidsdröm och vid årsskiftet börjar vi tillverka produkter i vår alldeles egna tvålfabrik vid huvudkontoret i Korsnäs, Österbotten. En egen tvålfabrik ger oss möjligheten att utveckla nya sorters produkter samt miljövänlig produktion.

Hårvård

Tips för en enkel och hållbar frisyr

15.06.2020

Med rätt produkter som bas får du frisyren att hålla bättre. I vår guide tipsar vi om hur du kan skapa en enkel men elegant frisyr och vilka produkter du kan använda.