loader

Artiklar

Artiklar

Så här använder du munskydd på rätt sätt

17.09.2020

Användningen av mun- och nässkydd kräver noggrannhet och god hygien. Det är viktigt att ansiktsmasken tas på och av på rätt sätt och att engångsmasken kasseras direkt efter användning.

Aktuellt

Kolla, vi bygger nytt!

16.08.2020

Du känner säkert igen känslan när du vet om något, men inte ännu får berätta. Då är det lätt hänt att tungan slinter, för det är så svårt att hålla tillbaka ivern. Nu vill vi dela med oss av en glädjenyhet och även ge er en liten glimt av vårt liv här vid huvudkontoret i Korsnäs.

Aktuellt

Nu får ni kommentera

16.08.2020

Det är roligt att se så många av er kommentera våra produkter i webbshopen. Ända sen början har vi velat hålla kommentarmöjligheten öppen. Vi slänger ut en liten utmaning till dig; kommentera och dela med dig av din åsikt. Skriv en produktkommentar senast 30.9, så är du med i en utlottning.

Aktuellt

Sokos Hotels är vår vän – vinn en hotellnatt för två!

16.08.2020

Våra hudvänliga produkter tar hand om deras hotellgästers hud och hår. Våra Kaura-produkter i mindre förpackningar har varit till deras gästers glädje på Sokos Hotels Original-hotellen i flera år redan. Nu vill vi glädja er kunder med en utlottning, där man kan vinna en övernattning för två inklusive frukost på ett valfritt Sokos-hotell i Finland.

Aktuellt

Goodwill – nytt insamlingsmål

21.06.2020

Utanför fönstren på vårt huvudkontor i Korsnäs, Österbotten, öppnar sig ett vackert havslandskap som är en del av Unescos världsarvsområde. Vår underbara havsutsikt fungerar som inspiration i vår verksamhet och påminner oss att fatta goda, ansvarsfulla beslut varje dag. Låt oss rädda Östersjön tillsammans!

Hårvård

Hjälp mot för tidigt håravfall – livskraft och styrka för tunt hår

21.06.2020

Det finns många orsaker till håravfall men en av de vanligaste är utmaningarna orsakade av åldrande. Serien Hair Care kompletteras nu av två nyhetsprodukter särskilt utvecklade att stärka håret som tunnas ut med åldern.

Artiklar

Hudvårdsklassiker för hela familjen

21.06.2020

På sommaren är känslan underbart avslappnad, vi umgås med nära och kära och njuter av stunden. I år blev kanske en del av planerna inställda och sommaren ser annorlunda ut än vad du tänkte i början av året. Därför vill vi nu lyfta blicken uppåt och se allt det goda nära oss.

Artiklar

Naturkosmetik med ekologisk björksav från Österbotten

21.06.2020

En huvudråvara i vår naturkosmetikserie Nature är högklassig, ekologisk björksav. Den tas tillvara på traditionellt vis för hand från skogar i Österbotten. Läs mer om naturens egna superråvara inom hudvård.

Hudvård

Solskydd för huden – vi hjälper dig välja rätt

21.06.2020

Även om sommardagarna är lättsamma och bekymmersfria gäller det ändå att skydda huden. Dermosils oparfymerade och vattenresistenta solskyddsprodukter skyddar och tar väl hand om hela familjens hud. Produkterna ger ett högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar.

Artiklar

Fem knep för rakning

19.06.2020

Hårborttagning med rakhyvel är ett snabbt och effektivt sätt att bli av med oönskad hårväxt på ben och i armhålor. Här har vi fem knep för silkeslen rakning.