loader

Aktuellt

< Tillbaka

Artiklar

Grattis till vinnarna!

03.06.2020

Vi ordnar olika aktiviteter för våra kunder, och då lottar vi ofta också ut något. Härifrån kan du kolla vem som dragits som vinnare i våra utlottningar.

Aktuellt

Desinficera händerna rätt

14.05.2020

Vi kan alla hålla god handhygien i alla situationer om vi alltid har en liten flaska med handdesinfektion med oss i bilen, handväskan eller jackfickan. Men det gäller att desinficera händerna rätt, kolla in vår instruktionsvideo.

Aktuellt

En eloge till alla sjukskötare

12.05.2020

Den 12 maj firar vi den internationella sjuksköterskedagen. Sjukhuspersonalen var Dermosils första kundgrupp och Dermosilprodukterna är fortfarande populära bland hälso- och sjukvårdspersonal.

Aktuellt

Säkra betalningstransaktioner

07.05.2020

Klarnas nya nätbanksbetalning har väckt en del frågor bland våra kunder. Här sammanfattar vi vad det är frågan om och varför nätbanksbetalningen ändrats.

Hudvård

Solskydd – 7 frågor och svar om huden och solen

29.04.2020

7 frågor och svar om huden och solen. Johanna Hagman, överläkare i hudsjukdomar vid Vasa centralsjukhus, svarade på våra frågor och tipsar hur vi kan vistas säkert i solen.

Aktuellt

Sommar på huden – bästa produkterna just nu

29.04.2020

Nu ska vi ge oss tid att ta hand om huden och komma ihåg att skydda oss i solen. Sommarens säsongsprodukter är det bästa för huden just nu – de är fulla av härliga ämnen, bubblande feminina och fruktiga detaljer.

Aktuellt

Goodwill-nyheter: Tillsammans samlade vi ihop 39 267 euro till kristelefonen

24.04.2020

Det är dags igen, att rikta ett stort tack till våra kunder! Under drygt tre månader har vi tillsammans med er samlat ihop 39 267 euro till MIELI Psykisk Hälsa Finland rf:s kristelefonverksamhet.

Hudvård

Lätta steg till fräsch lyster

21.04.2020

Hy med fräsch lyster kräver inte mycket och det är inte någon raketvetenskap. Hemligheten ligger i tre produkter som passar till perfekt till morgonrutinen.

Aktuellt

Till stöd för Röda Korsets arbete i coronakrisen

15.04.2020

Nu samlar vi genom Goodwill in medel för Röda Korsets katastroffond som redan från början gjort ett värdefullt arbete för allas vår skull.

Aktuellt

Inverkan av undantagsläget – försiktighetsåtgärder för att skydda dig och vår personal

01.04.2020

De senaste dagarna och veckorna har betonat hur viktigt det är att vi bryr oss om varandra och gör vårt yttersta i denna situation. Även vi har vidtagit en rad åtgärder.
1 2 3 4

Aktuellt