loader

5 tips för piggare mornar för dig som är morgontrött

Dermosil_March-April2020-model1.jpg

Är du en av dem som inte flyger upp ur sängen genast när väckarklockan ringer? Alla är verkligen inte morgonpigga och om tidiga morgnar inte alls är din grej kan du behöva lite hjälp på traven. Läs våra fem tips som hjälper dig komma upp ur sängen.

1. Ställ väckarklockan utom räckhåll. Vi vet, det här är inte ett trevligt tips, men det kan hjälpa. Om du måste stiga för att stänga av väckarklockan är risken att du kryper tillbaka under täcket mycket mindre.

2. Vakna till morgonsolen. Det bästa med våren är att det blir ljusare. Njut av det! Låt bli att dra för gardinerna så att rummet är ljust när du vaknar, då blir det lättare att få upp ögonen.

3. Skaffa en timer till kaffebryggaren. Finns det något härligare än att vakna till doften av kaffe?

4. Snooza inte. Tråkigt, men sant. Medan du snoozar hinner du inte somna så djupt att det skulle göra någon nytta. Så stig genast upp när väckarklockan ringer.

5. Morgondusch och underbara produkter. Om alarmet som ljuder långt från sängen får ditt hjärta att slå snabbare har vi ett lite trevligare tips. En varm dusch och våra charmiga Wake up-produkter väcker dig varsamt till en ny dag.

Nu besegrar vi morgontröttheten!

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt