loader

Beställ och delta i vår julutlottning

Dermosil_Holly_jolly_Model14.jpg

Ohoj, julfestkänsla i sikte! Nu ställer vi till med en fest i vår webbshop – för vi förtjänar verkligen att piggas upp under den mörkaste tiden på året!

Nu kan du bli en av våra tre lyckliga vinnare som får åka på kryssning! Genom att göra en beställning värd över 50 euro i vår webbshop under 6–13 november är du automatiskt med i vår kryssningsutlottning. Vi lottar ut tre st En dag i Stockholm-kryssningar med Silja Line i en DeLuxe-hyttt (värde 612 euro). I resan ingår också en lyxig och läcker frukost. Utöver presentkortet får vinnarna också två st ljuvliga Lisa-julförpackningar.

Bland alla som beställer för över 50 euro i webbshopen, lottar vi dessutom ut 10 st Lisa-julförpackningar som innehåller fem charmiga minihandkrämer.

Presentkortet berättigar till en Helsingfors-Stockholm-Helsingfors-kryssning för två personer i en DeLuxe-hytt. Kryssningspresentkortet är i kraft till början av november 2020. Vinnaren bestämmer själv tidpunkt för resan och bokar resan själv samt tar hand om övriga resekostnader. Endast beställningar gjorda i webbshopen är med i utlottningen.

Vinnarna dras den 14 november 2019. Vi kontaktar vinnarna personligen.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt