loader

Dermoshop bygger fabrik i Korsnäs

Dermosil_Goodwill_programme.jpg

Fantastiska nyheter: vi förverkligar en långtidsdröm och vid årsskiftet börjar vi tillverka produkter i vår alldeles egna tvålfabrik vid huvudkontoret i Korsnäs, Österbotten. En egen tvålfabrik ger oss möjligheten att utveckla nya sorters produkter och satsa på miljövänlig produktion.

Planeringen av fabrikslokalerna är på god väg och de första testkörningarna kommer enligt planerna att göras i november. Fabriksbygget skapar ett flertal nya arbetsplatser i regionen – nu rekryterar vi en produktionstekniker och blandare, senare också andra experter till produktionen.

Fabriksutrustningen har införskaffats från en svensk tillverkare som Dermoshop ingått ett partneravtal med. Största delen av Dermosils tvålar kommer att tillverkas i den nya fabriken. ”Nordiskt samarbete har alltid varit Dermoshops styrka och vi har ett flertal viktiga samarbetspartners i Sverige. Genom investeringen flyttas en del av kunskapen till Finland", berättar vår VD Suvi Markko.

De första produkterna kommer enligt planerna att börja säljas i början av nästa år. Vårt egna produktutvecklingsteam står för utvecklingen av produkterna som kommer att tillverkas i den nya fabriken. ”För oss är det viktigt att produkterna är användarvänliga och håller hög kvalitet. Därför är vi mycket glada över de nya möjligheterna som produktionen i Österbotten ger oss”, säger Markko.  

Är det inte underbart! Vi är mycket glada över detta och ser verkligen framemot att den nya fabriken ska stå färdig.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt