loader

Förnyad kassa och ännu smidigare att beställa i grupp

Dermosil-New-checkout.jpg

Vi har förnyat vår kassa och finslipat flera detaljer i den digitala gruppbeställningen – allt för att göra det smidigare för er att använda vår webbshop. Allt detta har gjorts på basen av den feedback vi fått av våra kunder. Vi är oerhört tacksamma för er respons och det är tack vare er som vi nu kan erbjuda en ännu bättre shoppingupplevelse! Så vad är det som har förändrats?

Nya betalsätt och enklare kassa

Vi har uppdaterat en del funktioner i kassan och gett den en fräschare layout. Nu erbjuder vi även Paytrail som betalsätt, vilket gör det smidigare att betala via nätbanken. 

Genom Paytrail kan du betala med alla banker i Finland (Nordea, Andelsbanken, Danske Bank, Sparbanken, Oma SP, POP Banken, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken och S-Banken), samt med debit- och kreditkort (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard och Diners Club). Du kan även betala med MobilePay – hur smidigt är inte det!

I vår nya kassan ger vi även alla våra kunder möjligheten att betala med Dermosilfaktura. Fakturan levereras med produkterna.

Förenklad digital gruppbeställning 

Vi har även gjort flera eftertraktade uppdateringar till vår digitala gruppbeställning – även här har vi lyssnar på er feedback. Vi har förenklat stegen för hur du skapar och går med i en beställningsgrupp, och hur du som kontaktperson redigerar den. I samband med förnyelserna vi även gett den en snyggare och fräschare layout.

En medlem i gruppen kan nu vid behov ta bort sin beställning, och lägga in en ny innan kontaktpersonen skickar iväg gruppens beställning. Gruppen redigeras från en separat sida, som du hittar från Mina sidor under Gruppbeställning, men du kan fortfarande gå till gruppsidan från kassan.

I och med förnyelsen har det även blivit enklare för kontaktpersonen för en digital grupp att hålla koll på gruppen och redigera den. En kul detalj är också att ni nu får ge er grupp ett namn och en bild! Här hittar du mer info om den förnyade gruppbeställningsfunktionen

Både kassan och gruppbeställningnen har kvar många bekanta och fungerande element, men tack vare förnyelserna blir det så mycket lättare och mer inspirerande att handla hos oss. Vi är inte riktigt klara ännu – vi jobbar vidare med gruppbeställningssidorna och kommer snart att kunna erbjuda nya finesser.

Ge feedback om vår förnyade kassa och gruppbeställning. Klicka här.

Eventuella problem i kassan eller på gruppbeställningssidorna kan bero på information som finns sparad i webbläsarens minne. Då kan du testa att tömma minnet genom att klicka Shift + F5.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt