loader

Alla med!

Dermosil Goodwill stöder gemenskap och ger vägkost för livet.

Dermosil_Goodwill-1.jpg

Vikten av gemenskap är något som Dermosil värdesatt redan från början. Allt började med arbetsplatsgemenskaperna som började beställa Dermosilprodukter i grupp.

”Idag kallar vi det för dermomys, och vi blir väldigt glada när vi ser vad det betyder för våra kunder”, berättar Kim Strömman, utvecklingschef.

Gruppbeställarna har, kanske utan att märka det, varit föregångare. Att beställa i grupp är det mest ansvarsfulla sättet att handla på nätet: Det sparar på transporter och utsläpp, det sparar på förpackningsmaterial, och dessutom sparar det också på leveranskostnader. Samtidigt skapar gruppbeställarna något väldigt värdefullt: gemenskap.

Dermoshop har genom åren alltid strävat efter att agera ansvarsfullt, och har tillsammans med kunderna stöttat otaliga goda ändamål. Nu vill vi ta ett ännu större ansvar och bidra med ännu mer. Därför lanserar vi ett nytt sätt att samla in medel på, genom vår nya produktserie Dermosil Goodwill.

”Vi vill ge vårt stöd till gemenskap i samhället. När du köper en Goodwillprodukt, går 30 % av priset alltid till ett gott ändamål”, berättar Strömman.

Vi kommer alltid ha en pågående insamling dit vi riktar 30 % av Goodwillförsäljningen, och kunderna har själva röstat fram ändamålet för julens insamling. Pengarna går till att stöda mindre bemedlade barn och ungdomar, med skolgångsmaterial och ekonomisk hjälp för att även de ska få delta i fritidsverksamhet. Utdelningen sköts av Rädda Barnen rf:s program Vägkost för livet.

Goodwill_artikkeli_2.jpg

För att ingen ska lämna utanför

Vi människor behöver få känna att vi är en del av ett större sammanhang, och om du blir lämnad utanför ökar risken för marginalisering. Det är ett fenomen som det talas för lite om, och de negativa effekterna är omfattande.

”Vi vill att alla ska få vara med, och startar nu en satsning för att åtgärda det genom medelanskaffning. Det är också Goodwills motto: Alla med”, förklarar Strömman.

Produktserien Goodwill består av fyra produkter: två handtvålar och två duschgeler. Flaskan är gjord av återanvänd PET-plast för att minska miljöbelastningen, och innehållet ger en fräsch doft av godis i fyra olika sorter. Här kan du läsa  mer om Goodwill, insamlingen och produktserien.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt