loader

Kolla, vi bygger nytt!

Dermosil-Hei-me-rakennetaan.jpg

Du känner säkert igen känslan när du vet om något, men inte ännu får berätta. Då är det lätt hänt att tungan slinter, för det är så svårt att hålla tillbaka ivern. Nu vill vi dela med oss av en glädjenyhet och även ge er en liten glimt av vårt liv här vid huvudkontoret i Korsnäs.

Vi har startat ett stort byggprojekt, och är i färd med att bygga en alldeles ny tvålfabrik i Finland. Med tro på framtiden gjorde vi upp planerna mitt i vårens undantagstillstånd, och nu hörs ljudet av grävmaskiner utanför fönstren i Korsnäs. Just nu känns det alldeles särskilt fint att satsa på Finlands framtid; med finländsk produktion och en finländsk webbshop.

Vår nya fabrik kommer att producera en stor del av våra redan existerande produkter, men vi vågar även utlova en del nyheter. Investeringen i fabriken är en del av vårt ansvarsfullhetsarbete, som består av tre stora helheter; optimerande av förpackningar och minskande av avfall, en leveranskedja med låga koldioxidutsläpp, samt att agera ansvarsfullt för människors hud. Med fabriksbygget strävar vi efter att hålla produktionen så nära dig som möjligt, och vi satsar även på innovation i våra förpackningar.

För oss som arbetar med Dermosil, Dermogänget som vi kallar oss, betyder denna nyhet att vi igen får lära oss nytt och skapa nytt. Vi får en del nya kollegor, och en massa ny kunskap. I sann Österbottnisk anda firar vi det nya genom arbete, men vi kan komma överens om att vi firar tillsammans med er sen när de nya produkterna finns klara för försäljning i webbshopen. För de bästa festerna är ändå de som vi får dela tillsammans med våra kunder. Beräknad tidpunkt är våren 2021!

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt