loader

Vi möts varje månad och nu har vi hittat din perfekta partner

Dermosil_Vuokkoset1.jpg

Vi letade efter en samarbetspartner – och vi hittade den bästa! För när två finländska pionjärer inom hudvänliga produkter hittar varandra känns det precis som att två tvillingsjälar äntligen möts. Nu ansluter sig tre bomullsmjuka favoriter som utvecklats i samarbete med Vuokkoset till vår Sensitiveserie: Dagbinda och Nattbinda med vingar och Trosskydd.

Dermosil och Vuokkoset är finländska familjeföretag vars verksamhet startat från särskilda behov som känslig hud ställer på produkter. I produktutvecklingen hos båda företagen utgår man från samma principer: produkten ska endast innehålla väsentliga ämnen av högsta kvalitet, den ska vara pålitlig och framförallt hudvänlig. Vi vill att du ska känna dig bekväm med dig kropp varje dag – även under mensen.

De högklassiga Dermosil by Vuokkosetprodukterna är resultatet av tiotals år av välutförd produktutveckling. De nya Sensitiveprodukterna är särskilt utvecklade för att passa kvinnor med känslig hud. Sensitive Nattbinda med vingar håller dig torr och fräsch genom hela natten och vingarna hindrar effektivt läckage. Bindan är tillräckligt lång för användning till natten och de formade vingarna håller den på plats. Sensitive Dagbinda med vingar är en tunn binda med lagom smal form som gör den mycket behaglig att använda. Sensitive Trosskydd har god uppsugningsförmåga och är perfekt för dagar med mindre blödning.

Utöver bindor och trosskydd har också andra intimvårdsprodukter har stor betydelse för att du ska känna dig bekväm medan du har mens – och under alla andra dagar också. Den tunna och känsliga huden vid intimområdet behöver särskilt skydd, och våra milda och skonsamma intimvårdsprodukter är härliga produkter som tar väl hand om intimområdet. Sensitive Intimtvål innehåller mjölksyra och har ett lågt pH-värde och har blivit en storfavorit bland våra kunder. Sensitive Intimvårdskräm återfuktar och lugnar huden och ger en fräsch känsla under hela dagen.

Välmående är en helhet som består av många delar – genom att välja rätt produkter kan du känna dig bekväm alla dagar.

Dermosil by Vuokkosetprodukterna:

  • Tillverkas i Finland
  • Allergisymbol beviljad av Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbund
  • Klor- och parfymfria
  • Utmärkt uppsugningsförmåga och förhindrar läckage
  • Andningsbart ytskikt av certifierad, ekologiskt odlad bomull


Läs mer om Dermosil by Vuokkoset och samarbetet mellan två finländska pionjärer

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt