loader

Hjälp mot för tidigt håravfall – livskraft och styrka för tunt hår

Dermosil-Hair-stimulating-tuotteet.jpg

Det finns många orsaker till håravfall men en av de vanligaste är utmaningarna orsakade av åldrande. Serien Hair Care kompletteras nu av två nyhetsprodukter särskilt utvecklade att stärka håret som tunnas ut med åldern. De effektiva produkterna passar för kvinnor och män i alla åldrar för att stärka håret och förebygga håravfall.

Ämne med bevisad stärkande effekt

Stärkande schampo och Stärkande hårbottengel innehåller den aktiva ingrediensen Procapil® som enligt forskning stärker hårsäcken. Procapil® är en kombination av biotinberikade peptider, citrusflavonoider och naturlig oleanolsyra utvunnen från olivblad. Procapil® bidrar till att stärka och skydda hårrotens struktur och hjälper på så vis till att förhindra håravfall.

Utöver åter fuktande och vårdande glycerin innehåller det sulfatfria schampot även stärkande betain och gelen innehåller lugnande allantoin. Produkterna får sin doft från syntetisk doft av sandelträ, vilket sägs ha en stimulerande verkan på doftreceptorerna som finns i hårbotten. Produkterna rekommenderas att användas regelbundet under minst 4 månader.

Stärkande schampo och Stärkande hårbottengel

- Passar för män och kvinnor
- Bidrar till att förhindra och minska håravfall
- Bidrar till att stärka håret
- Har en syntetisk doft av sandelträ som stimulerar hårväxt genom doftreceptorer i hårbotten
- Procapil® består av aktiva ingredienser som har bevisad stärkande effekt – en kombination av biotinberikade peptider, citrusflavonoider och naturlig oleanolsyra utvunnen från olivblad

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt