loader

Räddningen för tillplattat hår

Med mössa på huvudet mår både hjärnan och öronen bra, men håret brukar ta en hel del stryk och bli platt och statiskt. Men det finns hjälp som motverkar platt hår: Bra stylingprodukter.

Återfukta

Statiskt hår innebär att håret är torrt och i stort behov av fukt. Håll koll på balsamet under vintern eftersom dess uppgift är att tillföra håret fukt. Om ditt vanliga balsam inte klarar jobbet kan du komplettera med Spraybalsam som lämnas kvar i håret. Att regelbundet använda fuktbomben Hårmask med arganolja gör också ditt hår välmående och mindre statiskt.

Lyft

Mössan plattar till håret rejält, men bra stylingprodukter bevarar både volym och stadga i håret. Långtidsverkande Root lifting Spray kan användas i vått, handdukstorrt eller torrt hår och bevarar frisyren även när mössan åker av.

Även Torrschampo ger håret volym och fräschar samtidigt upp håret mellan hårtvättarna.

Släta ut

Spretande små strån som sticker sin egen väg när mössan tas av kan slätas ut med Arganoljeserum. Applicera ett par droppar i topparna för att göra håret mindre statiskt och ge håret vacker glans. Även Spraybalsam gör håret mindre statiskt.

Skydda

Varför alls ha mössa eftersom den bara plattar till och gör håret statiskt? Jo, för att håret faktiskt skadas i kylan! Kall luft gör att hårstråna fryser, blir skadade eller går av, så strunta inte i mössan! För dig med långt hår lönar det sig att förutom mössan skydda hårlängderna under halsduken. Använd mössa och halsduk tillverkade av naturmaterial för att motverka statiskt hår. Ha en mössa som inte sitter år för hårt så hålls frisyren luftigare.

Tips! Flätor sitter bra under mössan.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt