Hudvård

< Tillbaka

Artiklar

Sov dig vacker

12.01.2020

Vi vet alla att prinsessor sover sin skönhetssömn – gör det du också. Sömnen har en enorm betydelse för hudens välmående. Tillräcklig sömn och vacker hud går hand i hand, och med rätt produkter kan du stärka sömnens förskönande verkan.

Artiklar

Vet du om att vatten är bra för torr hud?

31.12.2019

Hela 30-40 procent av alla nordbor lider av torr hud. Att duscha, bada eller simma är utmärkta sätt att återställa hudens vattenhalt. Efteråt är det viktigt att binda vattnet i huden med en fuktgivande produkt.

Artiklar

Efterlängtade nyheter för mogen hy

31.12.2019

När huden åldras blir den torrare och förlorar sin spänst. Under årens lopp saktar hudens egna funktioner ner och så även förnyelseprocessen. Då är det viktigt att välja produkter som stöder hudens funktioner och är effektivt återfuktande och näringsgivande.

Artiklar

Flitiga nattarbetare – fuktgivande kvällsrutin för ansikte

31.12.2019

Trion med effektivt fuktigande produkter får sin styrka från hyaluronsyra och ger huden ny livskraft och spänst. Passar särskilt bra för normal och torr hy under vintern.

Artiklar

Guide till en mjuk fotvårdsrutin

31.12.2019

Lyxig mjukhet för trötta och stressiga fötter. Kolla in våra tips för en lyxig fotvårdsrutin och skapa spakänsla i ditt eget badrum. Funkar både för kvinnor och män!

Artiklar

Alla med!

22.11.2019

Dermosil Goodwill bjuder in alla att göra gott. När du köper en Goodwillprodukt, går 30 % av priset alltid till ett gott ändamål.

Artiklar

Tiden stannar upp i bastun

31.07.2019

Den finländska bastukultuten är anspråkslös och avkopplande – bästa stället för mindfulness. Ta några djupa andetag, stäng ögonen och varva ner, så förstärks dina andra sinnen, tipsar Sauna from Finlands* VD Carita Harju.

Artiklar

Fem knep för rakning

07.07.2019

Hårborttagning med rakhyvel är ett snabbt och effektivt sätt att bli av med oönskad hårväxt på ben och i armhålor. Här har vi fem knep för silkeslen rakning.

Hudvård

Ont i hälen? – Vårda hudsprickorna genast

28.11.2018

Detta är typiskt under vintern och förvärras av torr inomhusluft, damm och smuts.

Artiklar

Hudvård för de fyra årstiderna

10.10.2018

Dermosil produkterna är speciellt utvecklade för att ta hand om känslig hud, som exponeras för de omväxlande väderförhållanden som råder i Norden.
1 / 3

Aktuellt