loader

Hudvård

< Tillbaka
article image

Hudvård

Ta reda på vad din hud behöver

17.01.2023

Känner du redan till din hudtyp? Lär känna din hud och tackla dess utmaningar med hjälp av vårt nya hudtypstest i mobilen. Baserat på testresultaten får du personliga produktrekommendationer som hjälper dig att få välmående hud med massor av lyster.
article image

Hudvård

Bästa valet för vintertorr hud

03.01.2023

Pantenol, eller provitamin B5, har en lugnande effekt på huden. Därför är det ett utmärkt ämne för vård av irriterad hud. Produkter som innehåller pantenol är det bästa valet då du vill skydda huden mot kall vind, bitande frost och torr luft.
article image

Hudvård

Slipp torr hud på vintern

01.12.2022

Lider du av torr hud när det är vinter? Det kan vara besvärligt att ta hand om huden men med rätt produkter och några enkla tips blir det så mycket lättare! Så här tar du hand om din hud.
article image

Hudvård

Ansiktsvårdsrutin för känslig hud

16.09.2022

Känslig hud mår bäst av mild vård. Och en hudvårdsrutin behöver inte vara komplicerad. Här kommer tips på en enkel ansiktsvårdsrutin för den som upplever sig ha känslig hud.
article image

Hudvård

Milda Classic Apple

31.08.2022

De nya Classic Apple-produkternas friska doft består nu av grönt äpple toppat med små stänk av päron. Själva produkterna är samma hudvänliga, dryga favoriter som förut.
article image

Hudvård

Guide till en mjuk fotvårdsrutin

27.08.2022

Lyxig mjukhet för trötta och stressiga fötter. Kolla in våra tips för en lyxig fotvårdsrutin och skapa spakänsla i ditt eget badrum. Funkar både för kvinnor och män!
article image

Hudvård

Vad är retinol bra för?

26.05.2022

Kort sagt är retinol A-vitamin. A-vitamin är en antioxidant som skyddar och förnyar huden. Forskning visar att det är ett av de effektivaste ämnen i kosmetik.
article image

Hudvård

Solskydd – 7 frågor och svar om huden och solen

01.04.2022

7 frågor och svar om huden och solen. Johanna Hagman, överläkare i hudsjukdomar vid Vasa centralsjukhus, svarade på våra frågor och tipsar hur vi kan vistas säkert i solen.
article image

Hudvård

Solskydd för huden – vi hjälper dig välja rätt

31.03.2022

Även om sommardagarna är lättsamma och bekymmersfria gäller det ändå att skydda huden. Dermosils oparfymerade och vattenresistenta solskyddsprodukter skyddar och tar väl hand om hela familjens hud. Produkterna ger ett högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar.
article image

Hudvård

De vanligaste hudtyperna och hur du vårdar dem

31.03.2022

Vår hudtyp är inte densamma genom hela livet, den växlar med tiden. Hudens viktigaste uppgift är att skydda vår kropp från yttre påverkan. Det är möjligt att påverka hudens mående genom sin livsstil. Här har vi samlat de vanligaste hudtyperna och hur du sköter dem.

Aktuellt