loader

Hudvård

< Tillbaka
article image

Hudvård

Solskydd för huden – vi hjälper dig välja rätt

04.06.2022

Även om sommardagarna är lättsamma och bekymmersfria gäller det ändå att skydda huden. Dermosils oparfymerade och vattenresistenta solskyddsprodukter skyddar och tar väl hand om hela familjens hud. Produkterna ger ett högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar.
article image

Hudvård

Solskydd – 7 frågor och svar om huden och solen

01.06.2022

7 frågor och svar om huden och solen. Johanna Hagman, överläkare i hudsjukdomar vid Vasa centralsjukhus, svarade på våra frågor och tipsar hur vi kan vistas säkert i solen.
article image

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

13.05.2022

Det är lätt att försumma fötterna, fastän de bär oss aktivt varje dag. Inför sommaren gör du gott i att unna dem lite kärlek, vi berättar hur.
article image

Hudvård

Hitta den solkräm och After Sun-produkt som passar dig

28.04.2022

Det skönaste med sommaren är värmen och solen, känslan av att inte behöva frysa när man går ut. Kom ihåg att skydda dig från UV-strålningen bara, och vårda huden efter en dag i solen. Här är våra tips!
article image

Hudvård

Kundernas sommarfavoriter

28.04.2022

Hur ska man fräscha till fötterna inför sommaren, och hur kan man förbereda huden inför en säsong i solen? Läs vilka produkter våra kunder förlitar sig på under sommarhalvåret!
article image

Hudvård

De vanligaste hudtyperna och hur du vårdar dem

31.03.2022

Vår hudtyp är inte densamma genom hela livet, den växlar med tiden. Hudens viktigaste uppgift är att skydda vår kropp från yttre påverkan. Det är möjligt att påverka hudens mående genom sin livsstil. Här har vi samlat de vanligaste hudtyperna och hur du sköter dem.
article image

Artiklar

Hudproblem efter användning av hormonellt preventivmedel

30.12.2021

Huden kan reagera starkt när man slutar använda hormonellt preventivmedel. Med rätt hudvårdsprodukter och regelbunden hudvård kan man övervinna problemen. Läs en kunds egen berättelse om hudproblem i vuxen ålder.
article image

Hudvård

Slipp torr hud på vintern

01.11.2021

Lider du av torr hud när det är vinter? Det kan vara besvärligt att ta hand om huden men med rätt produkter och några enkla tips blir det så mycket lättare! Så här tar du hand om din hud.
article image

Hudvård

Herrar – ta hand om huden!

02.01.2022

Vi män och kvinnor är olika, så också vår hud. Män har oftast fetare och tjockare hud än kvinnor. Män har också ofta större och fler talgkörtlar i huden än kvinnor. Därför behöver män hudvårdsprodukter som är speciellt utvecklade för män.
article image

Hudvård

Hudvårdsrutin som gör mogen hud fastare

29.04.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fyra enkla steg och är smidig göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för mogen hy.

Aktuellt