Efterlängtade nyheter för mogen hy

När huden åldras blir den torrare och förlorar sin spänst. Under årens lopp saktar hudens egna funktioner ner och så även förnyelseprocessen. Då är det viktigt att välja produkter som stöder hudens funktioner och är effektivt återfuktande och näringsgivande.

Dermosil_January_Skin_comfort_news.jpg

Dekolletagekräm ger vacker hud
Fyllig och intensivt återfuktande Dekolletagekräm ger huden på hals och dekolletage ny livskraft och spänst samt minskar på ålderstecken.  Dekolletagekräm vårdar, återfuktar intensivt och gör huden mjuk och smidig, vilket ger vackrare hud. 

En testgrupp använde Dekolletagekräm regelbundet i en månad. Resultatet visade att rynkornas djup hade minskat med 16 %, hudens fuktbalans hade förbättrats och huden var slätare och fastare.

Applicera krämen över hals och dekolletage med mjuka, uppåtgående rörelser på morgon och kväll.

Nattmask för ögonpartiet

Lyxig Nattmask för ögonpartiet vårdar tunn och torr hud under natten. Masken är otroligt näringsrik och fuktgivande – på morgonen känns huden behagligt mjuk och fräsch.

Masken lugnar och ger huden näring. Nattmask för ögonpartiet innehåller ögontröst. I Asien har ögontröst använts i flera århundraden till att dämpa rodnad i huden och lindra hudirritation.

Dutta med fingertopparna ett rikligt lager på ren hud från inre mot den yttre ögonvrån. Den kan även användas dagtid om man har mycket torr hud under ögonen.

Nattkräm till natten och extra fukt vid behov

Den effektivt återfuktande Intensiv nattkräm är ett utmärkt val till natten. Behöver huden ännu mer fukt kan du droppa några droppar Ansiktsolja i ansiktskrämen. Skin Comfort-seriens Fuktbalanserande rengöringskräm och Fuktbalanserande ansiktsvatten är särskilt utvecklade för mogen hy.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt