loader

Fixa fina sommarfötter

Med att skapa en spastund hemma kan du göra fotvården till ett avkopplande nöje. Såhär gör du:

Förbered ett fotbad med att hälla Fotbadsalt eller Epsomfotbadsalt i det ljumma vattnet. Alternativt kan du prova vårt Uppmjukande fotbad med lyxiga växtoljor och äkta enbärsextrakt.

Efter badet kan du massera in Saltskrubb för fötterna. Saltskrubben innehåller grova saltkristaller och äkta enbärsolja som mjukgör, piggar upp, rengör och avlägsnar döda hudceller. Vill du ha en starkare peelingeffekt rekommenderar vi varmt våra Peelande sockor. 3-5 dagar efter en behandlingen med dem börjar fötterna flaga av sig döda hudceller, och slutresultatet är mjuk, förnyad hud på fötterna. Känslan är fantastisk!

Efter bad och peeling kan du applicera Fotserum som återfuktar fötterna. Regelbunden användning motverkar döda hudceller. Ett bra alternativ för regelbundet underhåll av fötterna är ett Fotbalsam för natten, som innehåller bl.a. enbärsolja och förebygger förhårdnande av huden. Blir fötterna trots det sträva eller spruckna kan du smörja in dem med Karbamidfotkräm

För att avsluta rutinen tycker vi du kan lyxa till det med vårt havsblåa Nagellack ocean. Använd Fotspray antiperspirant för att motverka svettlukt. Sprayen känns skönt svalkande på huden och innehåller aluminiumsalter, mentol och pepparmintolja.

Nu är du klar och fräsch för barfotaväder, ut och njut!

Du hittar all fotvård här
Läs ännu fler tips om fotvård här.

Fixa fina sommarfötter

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt