Guide till en mjuk fotvårdsrutin

Lyxig mjukhet för trötta och stressiga fötter.  Kolla in våra tips för en lyxig fotvårdsrutin och skapa spakänsla i ditt eget badrum. Funkar både för kvinnor och män.

Dermosil_January_feet.jpg

1. BADA

Fotbad ger fötterna en ljuvligt mjukgörande och uppiggande behandling. Vårda fötterna och ta ett fotbad regelbundet, gärna en gång i veckan. Dosera 1–2 matskedar Uppmjukande fotbadskoncentrat i 3–5 liter varmt vatten. Ha fötterna i fotbadet i minst 10 minuter och torka fötterna noggrant.

2. EXFOLIERA

Efter det mjukgörande fotbadet kan du varsamt avlägsna döda hudceller med Saltskrubb för fötterna eller Fotfil. Saltskrubb med grova saltkristaller mjukgör effektivt, stimulerar och rengör huden samt avlägsnar döda hudceller.

3. ÅTERFUKTA

Nu är huden redo för nästa steg – dags att smörja in fötterna med en fuktgivande kräm. Sammetsmjukt Fotbalsam för natten mjukgör effektivt, vårdar och piggar upp. Krämen innehåller peelande PHA- och AHA-syror som hjälper till att mjuka upp förhårdnader.

4. SISTA DETALJEN 

Snygga naglar avslutar den lyxiga fotbehandlingen. Peel-off nagelfil har en medelgrov yta som passar utmärkt till att forma naglarna. Smidig nagelfil med sex filytor. Fotbehandlingen får en feminin finish om du ännu lackar tånaglarna.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt