loader

Hitta den solkräm och After Sun-produkt som passar dig

Det skönaste med sommaren är värmen och solen, känslan av att inte behöva frysa när man går ut. För att kunna njuta säkert av solen gäller det att skydda huden ordentligt. I vårt urval har vi veganska, parfymfria och vattenfasta solkrämer.

Solkräm för ansikte SPF 30 skyddar huden mot solens UV-strålning. Den behagligt lätta sammansättningen absorberas snabbt och efterlämnar en naturligt fräsch känsla i ansiktet.

Solkräm SPF 30 och Solkräm SPF 50 är båda extra vattenresistenta solkrämer för hela kroppen. De lämpar sig därför utmärkt för stranden,  aktiv utomhusvistelse och sommaridrott. Krämerna är oparfymerade och veganska, och passar också för barn över 3 år.

Kom ihåg när du använder solkräm:

  • Applicera rikligt med solkräm på huden före du utsätter dig för solens strålar.
  • Återapplicera ofta, särskilt på hudområden som är extra utsatta.
  • Undvik att vistas för länge i solen.
  • Skydda också huden med kläder.
  • Små barns hud bör skyddas i första hand med kläder och hatt.

Bekanta dig med våra solskyddsprodukter här.

Solkysst sommarhud behöver rikligt med fukt eftersom solen får huden att torka ut.

Applicera ett lager Sunny Apricot Aloe gel på huden efter en dag i solen, gelen är en lätt och fuktgivande after sun-produkt. Den vårdande silkesmjuka gelen lugnar solbränd och irriterad hud och den känns behagligt sval på huden.

Passa även på att prova vår Fuktgivande sheetmask en underbar nyhet som återfuktar och känns behagligt svalkande på huden efter en dag i solen. Den fukt- och näringsgivande tygmasken vårdar hyn effektivt och får den att kännas sammetsmjuk, fräsch och väl återfuktad. Tips! Förvara masken i kylen för en extra svalkande effekt efter en dag i solen.

Solen torkar lätt ut huden. Vår lyxiga Nature Morotsolja, Ecocert Cosmos Natural återfuktar och mjukgör huden. Oljan gör huden mer elastisk och hjälper till att hålla huden ungdomlig och spänstig.

Du hittar sommarens nyhetsprodukter här

Dermosil-Aurinkosuoja.jpg

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt