loader

Hudvårdsrutin som gör mogen hud fastare

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fyra enkla steg och är smidig göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för mogen hy.

 

1. RENGÖR

Kollagenrengöringsmjölk och ansiktsvatten hjälper huden hållas stark, spänstig och vital. Produkterna innehåller innehåller kollagen som stimulerar hudens egen kollagenproduktion.

2. GE NÄRING

Kollagenserum är fullt med ingredienser som hjälper huden att hållas fyllig och bevara sin spänst. Serumet innehåller kollagen som bidrar till att stimulera hudens egna kollagenproduktion och dämpa ålderstecken.

3. SKYDDA

På dagen behöver huden en skyddande dagkräm och ögonkräm. Q10-produkterna är rika på antioxidanter som hjälper cellerna skydda sig mot oxidativ stress. Krämerna hjälper också till att motverka tecken på åldrande.

4. REPARERA

Nattkräm är en viktig del av hudvårdsrutinen eftersom dess uppgift är att vårda och reparera huden under natten. Nattkräm Retinol är effektivt fuktgivande och utöver retinol innehåller den även andra antioxidanter, vilket bidrar till att motverka tecken på åldrande. 

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt