loader

Vet du om att vatten är bra för torr hud?

Hela 30-40 procent av alla nordbor lider av torr hud. Det är värst på vintern när den torra luften torkar ut huden.

För bara några år sedan fick personer med torr hud ännu höra att det inte var bra att duscha och bada alltför ofta. Idag rekommenderas det inte längre att personer med torr hud ska undvika tvätt – utan snarare tvärtom! Att duscha, bada eller simma är utmärkta sätt att återställa hudens vattenhalt. Efteråt är det viktigt att binda vattnet i huden med en fuktgivande produkt.

Dusch- och badolja är bästa tvättprodukten för vinterhud. När man duschar på kvällen och använder en mjukgörande och otroligt fuktgivande produkt, sätter den igång och jobbar under natten och tar hand om huden på bästa möjliga sätt.

Dermosil_January_model2.jpg

Vårdande helhet för torr hud

Sensitive Dusch- och Badolja
Fantastiskt mjukgörande olja som passar för daglig användning för hela familjen. Den håller huden spänstig och motverkar att den blir torr.

Sensitive Body butter
Sammetslen och lyxig kräm som ger huden fukt och näring. Perfekt för tunn och känslig hud. Den hjälper huden upprätthålla sin naturliga elasticitet.

Sensitive Nattkräm
En näringsrik och åter fuktande nattkräm som vårdar och hjälper hyn förnya sig medan du sover. Den passar perfekt för torr och känslig hy.

Sensitive Ögonkräm
Lätt ögonkräm som återfuktar, lugnar och mjukgör den extra känsliga huden runt ögonen. Även för personer med atopisk och lättirriterad hy.

Sensitive Läppbalsam
Läppbalsam skyddar läpparna mot köld och vind samt återfuktar och mjukgör nariga och torra läppar. Oparfymerad produkt som passar hela familjen.

Sensitive Lanolinkräm
Hudens hjälte som erbjuder intensivvård för nariga läppar samt torr och sprucken hud. Den skyddar och bibehåller fuktbalansen och hjälper huden att läkas.

Kolla in alla Sensitiveprodukter

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt