loader

Framhäv eller dölj precis det du vill

Genom att framhäva vissa punkter och skugga vissa kan man ge ansiktet både liv och djup. Man kan till exempel framhäva benstrukturen eller vissa områden i ansiktet, som kindbenen, näsan och läpparna.

Ljusa nyanser eller pärlemor framhäver. Använd en nyans som är lite ljusare än din vanliga hudfärg. Applicera på de högsta punkterna i ansiktet: Kindbenen, näsryggen och hakspetsen samt under ögonbrynen och på amorbågen. Att framhäva ansiktsdrag passar bra som en del av vardagsmakeupen eftersom resultatet blir ljust och fräscht.

När man vill göra skuggningar lönar det sig att vara lätt på hand, så att makeupen inte ser skarp ut. På sommaren passar Solpuder perfekt eftersom det ger ansiktet en lätt solkysst look. Applicera pudret lätt på tinningarna, under kindbenen och på hakan.

Alla ansikten har olika form, så testa hur ljus och skugga lägger sig på just ditt ansikte. Se till att sudda ut gränser omsorgsfullt för ett naturligt resultat. Att använda sig av ljus och skugga kräver lite träning, så börja enkelt. Dermosil Multipenna är en jättebra start.

Dermosil Multipenna består av en matt nyans för att dölja och täcka samt en pärlemorskimrande nyans för att framhäva. Applicera färg på utvalt hudområde och jämna ut med fingertopparna eller makeupsvamp för ett jämnt och naturligt resultat.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt