Guide: Dölj rodnaden med vår anti-rednessrutin

På vintern utsätts huden i ansiktet för yttre påfrestningar som kan få huden att rodna. Det kan vara svårt att dölja rodnaden med enbart makeupkräm och puder. Produkter som neutraliserar rodnad gör det lättare att skapa en bra makeupbas och får huden att se vackrare ut även utan makeup.

Dermosil_January_Skin_solutions_news.jpg

1. LUGNA

Lugnande anti-redness kräm dämpar irritation, återfuktar effektivt och lugnar rodnande hy. Krämen kan användas enskilt eller likt ett serum under en ansiktskräm.

2. JÄMNA UT

Anti-redness Primer passar utmärkt att användas på vintern, när man önskar minska på rodnad i huden. Primer jämnar ut hudtonen och neutraliserar rodnad. Den förbereder huden för makeup, ger en slätare yta och får makeupen att sitta bättre. Passar särskilt bra för hy som lätt blir röd. 

Primer innehåller kamomillblomextrakt som har en lugnande verkan på huden och granatäppleextrakt som bidrar till att skydda huden.

3. TÄCK ÖVER

Täck ännu över röda hudområden exempelvis runt näsvingarna och små nippor med Färgkorrigerande concealer innan du applicerar makeupkräm.

+ LITE EXTRA FUKT

Torrhet kan också få huden att rodna. Vinteransiktskräm är särskilt utvecklad för nordliga förhållanden. Den tar hand om fuktbalansen och lugnar huden i den kalla, torra vinterluften. Den näringsgivande krämen passar både som dag- och nattkräm.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt