loader

Hemligheten bakom en hållbar sommarmakeup

Dermosil-Kesan-kestavin-meikki_article.jpg

På sommaren gäller det att välja makeupprodukter som klarar de mest utmanande situationer, såsom värme, fukt och svett. Följ våra tips så får du enkelt en vacker makeup som håller i sommar.

Med våra nya Foundationstick skapar du en perfekt, hållbar och täckande makeupbas. Den silkeslena sammansättningen smälter in perfekt i ansiktet och gör hyn jämn och vackert matt. Ett praktiskt alternativ till foundation i krämform – dessutom håller det fint i sommarvärmen! Finns i tre nyanser: ivory, deep honey och deep beige.   

Sommarens bästa mascaranyhet är utan tvekan Lengthening Wonder mascara som skapar långa, voluminösa och vackert böjda fransar i ett svep. Mascaran har är vattenfast, vilket gör att den tål såväl sommarregn som simturer. Mascaran är lätt att avlägsna med 38-gradigt vatten. Kolla också in Maximizing Moist Proof mascara – en bekant vattenfast favorit.

Moist Proof Eyeliner tål fukt och hålls på plats hela dagen oberoende av hur din dag ser ut. Eyelinern ger ett exakt resultat och passar för alla tillfällen. Produkten har en smal tuschaktig spets som gör den lätt att applicera och dosera jämnt för ett perfekt resultat.

Vi kräver att mascaran ska tåla fukt. Varför skulle vi inte kräva samma av ögonbrynsfärgen? Med Moist Proof Ögonbrynsfärg skapar du enkelt en naturlig och hållbar ögonbrynsmakeup. Den krämiga konsistensen gör produkten lätt att applicera och håller ögonbrynen snyggt formade. Färgen smälter mjukt in i ögonbrynen och ger ett naturligt resultat. En liten mängd räcker, eftersom produkten innehåller rikligt med pigment. 

Finns i två nyanser: Moist proof Ögonbrynsfärg fair med sober ljusbrun nyans som passar ljusa ögonbryn och Moist Proof Ögonbrynsfärg medium med vackert brun nyans som passar alla.

Njut av sommaren och koppla av – med dessa tips hålls din sommarmakeup felfri hela dagen!

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt