loader

Kyssäkra läppar

Att möta dagen med favoritnyansen på läpparna höjer både självförtroendet och humöret. Kan man dessutom vara säker på att färgen sitter där den ska och inte smetas ut i mungiporna blir man ostoppbar! Här kommer några tips för en hållbar läppmakeup, var så goda:

1. Tumregeln är: Mjuka läppar är lättare att jobba med, och resultatet blir vackrare. Använd Läppbalsam regelbundet! Tips för torra och frasiga läppar: Borsta lätt med en mjuk tandborste eller en fuktad sockerbit.

2. Forma konturerna med Transparent Läppkonturpenna. Den ofärgade läppennan passar med läppmakeup i alla färger. Dess främsta uppgift är att hindra läppmakeupen från att spridas utanför läpparna. För att förlänga läppennans effekt på konturerna: Applicera makeup crème och puder innan du använder läppennan. För en mycket hållbar läppmakeup: Färga hela läpparna med läppennan.  

3. Applicera ditt favoritläppstift efter att du markerat läpparnas konturer ned läppennan. Ett ljust läppstift och läppglans ger ett fylligt intryck medan ett mörkt läppstift får läpparna att se mindre ut. Applicera lite läppglans på mitten av läpparna för att motverka illusionen av mindre läppar. Ett mörkt läppstift piggar upp ett vintertrött ansikte!

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt