loader

Makeupbas som klarar vinterkylan

Kyla och iskall vind torkar ut huden, så först av allt behöver vi tänka på att välja högklassiga produkter med återfuktande egenskaper. iDeal Lätt tonande Dagcrème innehåller en aning pigment och har därför en lätt täckande effekt samtidigt som den återfuktar och vårdar hyn. iDeal –crèmen är en perfekt produkt när du snabbt vill lägga en fräsch och lätt makeupbas.

Vintern gör också hyn röd. Av alla våra makeupbasprodukter innehåller makeupcrèmerna mest pigment och täcker därför rodnader effektivt. Våra makeupcrèmer finns i tre nyanser: fair, medium och deep.

Basernas bas, Primern, ger ett jämnt, vackert och hållbart resultat. Den kan användas under vilken makeupbasprodukt som helst. Vi har tre olika primers i vårt sortiment, alla med lite olika egenskaper: Hudtonsutjämnande Primer jämnar ut huden och neutraliserar rodnader. Den ljusgröna crèmen blir ofärgad när den kommer i kontakt med hyn. Lystergivande Primer ljusar upp och ger hyn en klar och naturlig nyans. Matt Primer döljer porer och håller hyn matt länge. Passar speciellt för personer med fet hy eller med hy som lätt blir glansig.

Mitt under den kallaste vintern börjar vårsolen plötsligt lysa, och trots att den bara lyser några timmar per dag är solstrålarna mycket starka. Skydda därför hyn med solskyddsfaktor redan från början av året. Ett bra alternativ under vintern är Dermosil Aina crème som innehåller solskyddsfaktor 25. Crèmen finns i två nyanser: fair och medium. Förutom solskydd innehåller crèmen täckande pigment som jämnar ut hudtonen och ger den en vacker lyster.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt