loader

Så här applicerar du solpuder snyggt

Dermosil-Makeup-aurinkopuuteri.jpg

Solpuder ger ditt vintertrötta ansikte vacker lyster och en lätt solkysst look. Här är några tips som hjälper dig komma igång med solpuder!

Så här applicerar du solpuder

Det är mycket lätt att använda solpuder om du väljer rätt puder och borste. Tanken med solpuder är att framhäva de delar av ansiktet där solen träffar. Det kan också appliceras på axlar och i dekolletaget.

Det är mycket viktigt att välja rätt borste när man använder solpuder. En stor och mjuk borste ger ett naturligt resultat. När man applicerar solpuder rätt ger det ansiktet färg, utan att synas med blotta ögat. Kabukiborsten passar perfekt till applicering.

Snurra borsten i puderasken och knacka eller blås bort överflödigt puder. Börja med att applicera solpuder vid tinningen, precis från hårfästet med långa, mjuka drag. Fortsätt neråt mot kinden med lätta svep och applicera solpuder på kindbenet. För att få en balanserad helhet kan du också applicera solpuder längs käkbenet och längs sidorna av halsen. Kom sedan också ihåg att sudda ut gränserna noggrant.

Rätt nyans på solpuder

Det är mycket viktigt att välja rätt nyans på solpudret. En nyans som är alltför mörk kan ge ansiktet en onaturlig look. Ett solpuder ska endast vara aningen varmare än din egen hudton.

Dermosil Solpuder består av små puderkulor. Den har en naturlig nyans och passar därför till alla.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt