loader

Vackra naglar är ingen konst

Snygga naglar ger ett välvårdat intryck, så det lönar sig att lägga lite tid på att ta hand om dem.  

Börja med att återfukta både händer och naglar, gör det till en daglig rutin att smörja in händerna och naglarna med till exempel Dermosil Nature Hand- och Nagelcrème, organic som innehåller björksav som hindrar huden från all åldras i förtid.  

Naglarna behöver också formas för att se bra ut. Använd hellre fil än sax, eftersom sax bryter sönder nageln och får den att spricka. Fila alltid i samma riktning så undviker du att nageln spricker. Fila naglarna regelbundet. Tumregeln är att ju längre de blir – desto lättare bryts de av.

Välj själv om du vill fila nageln rund, rak eller spetsig. Korta och runda naglar är lättast att sköta och hålls snygga längst.

Låt de vårdande nagelprodukterna absorberas ordentligt innan du applicerar nagellack. Börja med Smoothing Underlack som skyddar nageln mot missfärgning och gör ytan slät. Applicera två lager färgat nagellack ovanpå underlacket för ett jämnt och täckande resultat. Låt torka ordentligt mellan lackningarna. Avsluta med Gel Effect Överlack eller Gel Finsh Överlack för ett hållbart resultat.

Tips!

- Försäkra dig om att du alltid har välskötta naglar genom att reservera lite tid för nagelvård varje vecka.

- Ha alltid en nagelfil i väskan. Då kan du åtgärda repor och sprickor direkt innan de hinner bli stora skador.

- Måla naglarna på kvällen så att de hinner torka ordentligt under natten.

- Välj nagellack med omsorg: Glitterlack ger ett hållbart resultat medan ljust lack döljer stötar. Ett mörkt nagellack drar blickarna till sig och ger attityd.

- När du avlägsnar nagellacket: Fukta en bomullspad med nagellacksremover och håll den en stund på nageln, så lossnar lacket lättare.

- Genom att äta hälsosamt och dricka mycket vatten stärker du också naglarna!

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt