loader

Nytt för gruppbeställare

Dermosil-New-group-order_article.jpg

Det lönar sig verkligen att beställa i grupp – då får hela gruppen njuta av de bästa förmånerna och erbjudandena! Att beställa Dermosil tillsammans med arbetskompisar, vänner eller släktingar är både roligt och en betydande miljögärning.

Nu har vi ännu mer goda nyheter för alla som beställer i tillsammans! Vi har gjort flera förbättringar och skapat några helt nya funktioner som gör det lättare att beställa i grupp.

När du skapar en grupp kan du välja mellan två grupptyper: DermoPlus och DermoClassic.

I en DermoPlus grupp finns hela gruppen på webben. Medlemmarna bjuds in till gruppen per e-post, via sociala medier eller genom en direkt länk. Varje gruppmedlem lägger själv in sin beställning i webbshopen och kontaktpersonen bekräftar gruppens beställning. I en DermoPlus-grupp har ni även tillgång till en egen gruppsida med en privat chatt för er grupp. Där kan ni diskutera kommande beställningar, tipsa om favoritprodukter och småprata över en kopp kaffe.

Vi har även lagt till nya flikar för aktuella ärenden och kampanjer på gruppsidan. Under aktuellt hittar du alltid information om vad som pågår i vår webbshop och intressanta tips – där finns bland annat tips och hälsningar från kundtjänsten. Under kampanjer har vi samlat alla de hetaste kampanjerna som gäller just då. Vi ville ge något extra till alla som beställer tillsammans och kommer framöver alltid att erbjuda en exklusiv kampanj för våra gruppbeställare. 

I en DermoClassic grupp sköter kontaktpersonen beställningen för hela gruppen. Om ni skapar en DermoClassic grupp är det endast kontaktpersonen har tillgång till gruppsidan på webben. På gruppsidan kan kontaktpersonen namnge sina medlemmar. En ny funktion som vi erbjuder denna grupptyp är ett praktiskt orderformulär som gör det smidigt att lägga en gemensam beställning och skilja åt medlemmarnas beställningar genom att lägga in produkterna separat för varje gruppmedlem. Det här underlättar sedan när beställningen levereras och produkterna ska delas ut till gruppens medlemmar.

Kontaktpersonen för en DermoClassic grupp får tillgång till en egen gruppsida med samma förmåner, kampanjer och funktioner som finns tillgängliga för DermoPlus grupperna – det är endast chatten som saknas.

Nu kan gruppens kontaktperson ersätta den stora gruppbeställningslistan med ett praktiskt orderblock. Blocket kan läggas till beställningen helt gratis i kassan.

På gruppsidan hittar du enkelt även kontaktuppgifterna till kundtjänsten samt vanliga frågor och svar.

Här kan du läsa mer om de olika grupptyperna. Samla ihop ett gäng och testa du också!

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt