Lingonfröoljekapslar

14,90 € / 41 g

Återfuktar och slätar ut huden, ger den en ungdomlig och fräsch lyster. Lingonfröolja har via forskning dokumenterad effekt mot hudens åldrande.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Health
Om produkten

- Minskar tecken på hudens åldrande 
- Återfuktar och slätar ut huden 
​- Främjar hudens välmående

Dermosil Lingonfröoljekapslar återfuktar och slätar ut huden och ger den en ungdomlig och fräsch lyster. Lingonfröolja har via forskning bevisad effekt mot hudens åldrande.

Lingon (Vaccinium vitis-idaea) är ett av våra mest välkända skogsbär. Från lingonet utvinns fröolja som innehåller massor med Omega-3 alfalinolensyra och Omega-6 linolsyra som minskar risken för hudinflammationer. Linolsyra ökar dessutom hudens ceramider som binder fukten i huden. Lingonfröolja innehåller också höga halter av E-vitaminet gamma-tocotrienol som är en av de viktigaste antioxidanterna och minskar hudens tecken på åldrande. 

Lingonfröoljekapslarna har bevisad effekt¹. 30 kvinnor i åldern 35-65 deltog i en klinisk undersökning som varade i tre månader. Testresultaten visade bland de som regelbundet använde Lingonfröoljekapslar en märkbart förbättrad fuktbalans och högre densitet i huden. Huden blev slätare. Ålderstecken och effekterna av UV-strålning minskade synbart. 90 procent av försökspersonerna ansåg själva att fuktbalansen förbättrats. 86 procent upplevde att hudens elasticitet ökat. Allt som allt upplevde 93 procent att de var nöjda med produkten.
1) Lingonberry Boosts Hydration With Anti-Ageing Benefits, Personal Care Magazine, April 04,2013.

Lingonfröoljan i kapslarna tillverkas i Finland. 

Innehåll 60 st / 41 g. Bäst före 08/2020.

Dosering: 2-4 kapslar per dag enligt behov. För bästa effekt rekommenderas de att intas i samband med kvällsmål eftersom huden förnyas under natten. 

Lingonfröolja 74 %
och i 2 kapslar:
Omega 3, Alfalinolensyra....438 mg
Omega 6, Linolsyra................. 333 mg
Omega 9, Oleinsyra............... 138 mg
E-vitamin, Gammatocotrienol.. 1 mg
A-vitamin, Betakaroten......... 0,12 mg (15 % RDA)

Ingredienser: Lingonfröolja (Vaccinum Vitis-Idea). Kapselns skal: modifierad majsstärkelse och glycerol. Karragenan, Disodium phosphate, Rosmarinextrakt och Betakaroten.

 

Användning
Dosering: 2–4 kapslar per dag vid behov.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!

Mest sålda produkter

Solistica

13,90 € / 29 g

Mun & Hals sugtablett

6,90 € / 50 g

Menolistica

13,90 € / 46 g