loader

Guldvärda förmåner till våra Goldkunder


Vi vill belöna dig som är aktiv kund hos oss med guldvärda förmåner. Du uppnår Goldnivån när dina inköp under de senaste 12 månaderna överstiger 500 euro. Din kundnivå uppdateras automatiskt enligt dina inköp.

Kundnivån Gold gäller i ett år från att du uppnått den. Du ligger kvar på kundnivån om dina inköp överstiger gränsvärdet på 500 euro för Gold även följande år.

Kom alltid ihåg att logga in när du beställer, så registreras alla dina inköp på ditt kundkonto. På Mina sidor kan du enkelt kolla upp din kundnivå och hur mycket bonuspoäng du har.
 

Dermosil-Kanta-asiakasohjelma-FSV.jpg
 

Som Goldkund får du följande förmåner:

Handla för mer än 500 euro per år


En stor del av våra Goldkunder är kontaktpersoner för en grupp som beställer tillsammans. Under varje försäljningsperiod erbjuder vi våra Goldkunder fina förmåner som också gäller för alla i beställningsgruppen om kontaktpersonen är Goldkund. Det lönar sig verkligen att samla ihop ett gäng och beställa tillsammans!

*Gäller inte Goodwillprodukter.

 

 

Felaktig information i vår senaste tidning

I samband med att vi informerade om kommande förnyelse skrev vi att varje Goldkund även kommer att få en personlig förmån för varje 250 euro som överstiger 500 euros gränsen. Denna personliga förmån kan vi tyvärr inte förverkliga just nu. Vi beklagar den felaktiga informationen som uppgavs i tidningen. Här kan du läsa mer.