loader

Få de bästa Premiumförmånerna


Premium är vårt lojalitetsprogram som belönar dig som är aktiv kund hos oss. Du blir automatiskt Premium Silverkund då dina inköp under de senaste 12 månaderna överstiger 400 euro och Premium Goldkund då dina årsinköp överstiger 1 000 euro. Din kundnivå uppdateras automatiskt enligt dina inköp.

För att dina inköp ska räknas till premiumprogrammet och för att kunna utnyttja förmånerna i vårt lojalitetsprogram bör du ha ett kundkonto hos Dermosil och vara inloggad i webbshopen när du gör din beställning.

Premiummedlemskapet gäller i ett år från att du uppnått nivån. Du ligger kvar på samma nivå om dina inköp överstiger gränsvärdet även följande år. På Silvernivån får du redan betydande förmåner och för Premium Goldkunder erbjuder vi de allra bästa förmånerna.
 

Dermosil093.jpg
 

Som Premium Silverkund får du följande förmåner​:

Handla för mer än 400 euro per år

 Du kan välja bonusprodukter ur hela Dermosilsortimentet*
 Du får gratis frakt när du handlar för mer än 25 euro

Som Premium Goldkund får du följande förmåner​:

Handla för mer än 1 000 euro per år

 Du kan välja bonusprodukter ur hela Dermosilsortimentet*
 Du får alltid gratis frakt
• Under varje försäljningsperiod erbjuder vi 3-4 olika Premiumförmåner
 Din order får alltid VIP-behandling och går före i orderkön
 Du kan välja ett gratis kit med varuprover till varje order


En stor del av våra Premium Silver- och Goldkunder är kontaktpersoner för en grupp som beställer tillsammans. Under varje försäljningsperiod erbjuder vi våra Premium Goldkunder fina förmåner som också gäller för alla i beställningsgruppen om kontaktpersonen är Goldkund. Det lönar sig verkligen att samla ihop ett gäng och beställa tillsammans!

*Gäller inte Goodwillprodukter.

 

Gold och Silver förenas
1 februari 2021


Vi vill erbjuda guldvärda förmåner till allt fler kunder och därför har vi bestämt oss för att förena våra Premium Gold och Silvernivåer till en! Du blir Goldkund när dina årsinköp överstiger 500 euro. Som Goldkund får du guldvärda förmåner, erbjudanden och trevliga överraskningar.
 

Felaktig information i vår senaste tidning

I samband med att vi informerade om kommande förnyelse skrev vi att varje Goldkund även kommer att få en personlig förmån för varje 250 euro som överstiger 500 euros gränsen. Denna personliga förmån kan vi tyvärr inte förverkliga just nu. Vi beklagar den felaktiga informationen som uppgavs i tidningen. Här kan du läsa mer.