loader


Dermosiltidningen


 

Vår kundtidning utkommer varannan månad. Tidningen är full med tips och inspiration och i den hittar du också vår produktkatalog. Du kan beställa tidningen hem eller till jobbet eller så kan du läsa den på webben.


 

Vi vill att din hud ska må bra

Vi anser att varje hud är vacker och olikhet är rikedom. Allas hud förtjänar god och varsam omvårdnad för att må bra. Detta vill vi påminna alla om under hudveckan som vi förverkligar tillsammans. Den nationella hudveckan firas 9–15 november 2020. Mer information hittas på ihoviikko.fi

Denna hudvårdsguide skapades för att hjälpa dig hitta lämpliga produkter just för din huds behov. Teija Launis, rehabiliteringsplanerare på Allergi-, Hud- och Astmaförbundet, fungerar som sakkunnig i denna guide. I sitt arbete hjälper Teija till med utmaningar i anknytning till hudvård.

 

 

Beställ tidningen


Dermosil-tidningen gäller i två månader och du som är kund och handlar regelbundet hos oss får den automatiskt hemskickad. Om du inte får tidningen och vill ha den, fyll i formuläret nedan så kommer den inom några dagar. Självklart är den gratis. 

Fill out my online form.