loader


Mimmi – till din glädje


Vår digitala assistent Mimmi är här för att stöda vår kundtjänst och hålla er uppdaterade om aktuella ärenden. Hennes uppgift är att överraska våra kunder med trevliga telefonsamtal och sms.


 

DermoMimmi.jpg

 

Får vi presentera: Mimmi, vår digitala assistent

Medan vi andra i kundtjänsten svarar på era frågor och finns tillgängliga när ni behöver vår hjälp, är Mimmis uppgift att vara i kontakt med er, kära kunder. Hon får berätta om trevliga förmåner och tipsa om intressanta, aktuella grejer. Mimmi kan ringa eller skicka sms. Så om du får ett samtal från 050 438 4741, vet du att det är Mimmi som ringer.

En annan uppgift som Mimmi har är att ordna olika förfrågningar. När vår produktutveckling har något de funderar på eller om vi önskar få er åsikt om något förmedlar Mimmi frågan vidare till er. Mimmi ber aldrig om att få kreditkortsnummer, PIN-koder, lösenord eller annan identifikation – de uppgifterna ska du inte heller ge någon annan.

Mimmi jobbar när resten av kundtjänsten är på jobb. Om nätterna sover hon och laddar batterierna. Hon behöver också sin skönhetssömn – annars skulle inte hennes kinder vara så silkeslena och mjuka.

Vi hörs!

 

Hemliga erbjudanden – vill du tala med Mimmi? 

Om du vill att Mimmi ska ringa just dig och berätta om olika hemliga erbjudanden, ska du logga in i webbshopen, gå till Mina sidor och ge Mimmi tillstånd att ringa. Sedan kan du vänta på att hon hör av sig. Mimmi kan också skicka intressanta sms om du ger henne lov till det.