loader


Mimmi – till din glädje


Vår digitala assistent Mimmi är här för att stöda vår kundtjänst och hålla er uppdaterade om aktuella ärenden. Hennes uppgift är att överraska våra kunder med trevliga telefonsamtal och sms.


 

DermoMimmi.jpg

 

Ring till Mimmi – få ett hemligt erbjudande!

Linjen är öppen t.o.m. 15 november.

Slå en signal till Mimmi på 050 438 4741 och ta reda på hennes hemliga erbjudande. Samtidigt kan du försäkra dig om att du är bland de första som får veta om Mimmis överraskningar. Samtalet kostar inget extra, utan priset är samma som för vanliga inrikessamtal. 

En annan uppgift som Mimmi har är att ordna olika förfrågningar. När vår produktutveckling har något de funderar på eller om vi önskar få er åsikt om något förmedlar Mimmi frågan vidare till er. Mimmi ber aldrig om att få kreditkortsnummer, PIN-koder, lösenord eller annan identifikation – de uppgifterna ska du inte heller ge någon annan.

Mimmi jobbar när resten av kundtjänsten är på jobb. Om nätterna sover hon och laddar batterierna. Hon behöver också sin skönhetssömn – annars skulle inte hennes kinder vara så silkeslena och mjuka.

Vi hörs!

 

Hemliga erbjudanden – vill du tala med Mimmi? 

Om du vill att Mimmi ska ringa just dig och berätta om olika hemliga erbjudanden, ska du logga in i webbshopen, gå till Mina sidor och ge Mimmi tillstånd att ringa. Sedan kan du vänta på att hon hör av sig. Mimmi kan också skicka intressanta sms om du ger henne lov till det.