loader

Liveshopping

Vi bjuder in dig att shoppa live och få tips från våra egna proffs. Vi ger dig aktuella tips om hudvård, hårvård och skönhet. Du kommer även att få möjligheten att se våra nyheter live! Chatta, ställ frågor och bli inspirerad av skönhet.

Följ med och ta del av våra bästa tips!

Julens favoriter

Se inspelningen av vår liveshopping tillsammans med Julia och Elin från podden osstvåmammoremellan. De presenterar årets fina julkollektion och bjuder på sina bästa julklappstips.

Se inspelningen

Vi presenterar höstens nyheter

Hösten har gjort intåg och Dermosils liveshopping är tillbaka. Kolla inspelningen från höstens första live och bli inspirerad av säsongens nyheter tillsammans med vår egen expert Josefina och influencer Maria Westerlund. Denna live är på finska.

Se inspelningen

Soligaste sommarprodukterna

Vilka är de produkter som bör finnas i varje väska i sommar? Kom i härlig sommarstämning och se den inspelade sändningen av DermoLive där du får bekanta dig med sommarsäsongens fantastiska nyheter tillsammans med Julia och Elin som driver podden osstvåmammoremellan.

Se inspelningen

Presentation av vårens nyheter

Liveshopping med Skin & Allergy Specialist Josefina och fashion stylist & content creator SandraEmilia. Det är dags att förälska sig i vårens nyheter!

Se inspelningen