Artiklar

Artiklar

Får du inte våra mejl?

01.12.2019

Får du inte e-post som Dermosil skickar, exempelvis orderbekräftelser och nyhetsbrev? Detta kan bero på dina e-postinställningar. Här tipsar vi hur du gör för att våra mejl ska hitta fram.

Artiklar

Alla med!

22.11.2019

Dermosil Goodwill bjuder in alla att göra gott. När du köper en Goodwillprodukt, går 30 % av priset alltid till ett gott ändamål.

Artiklar

Nu samlar vi in vägkost för livet

22.11.2019

Dermosil Goodwills första insamling riktas till barn och unga. Ni röstade fram Rädda Barnen rf:s program Vägkost för livet som julens insamlingsobjekt. Genom programmet stöder vi mindre bemedlade barn och ungdomar i Finland.

Artiklar

Vinn gåvor till jul

13.11.2019

Om du fick fem julförpackningar, vilka skulle du välja? Nu har du chansen att vinna dina önskejulklappar.

Artiklar

Grattis till vinnarna!

07.11.2019

Vi ordnar olika aktiviteter för våra kunder, och då lottar vi ofta också ut något. Härifrån kan du kolla vem som dragits som vinnare i våra utlottningar.

Artiklar

Makeuptutorials för julens fester

05.11.2019

Kolla in tipsen för en snygg festmakeup med julens nyhetsmakeup och kom i feststämning med SandraEmilias makeuptutorials.

Artiklar

Ta en titt på vår underbara Holly Jolly Julkalender

23.10.2019

Holly Jolly Julkalendern är den charmigaste Dermosil-skönhetskalendern någonsin! Kalendern innehåller 24 överraskningar; produkter för hud och hår samt makeup och tillbehör. Om du vill veta vad kalendern innehåller redan nu, kan du läsa om innehållet i denna artikel.

Artiklar

Dermosil Goodwills insamlingsobjekt har utsetts

06.10.2019

Varje jul har vi tillsammans med våra kunder samlat in betydande summor för goda ändamål. I år har våra kunder fått rösta fram vilken välgörenhet Dermosil Goodwill ska samla in medel till denna jul. Omröstningen är nu avgjord.

Artiklar

Anvisningar för grupporder

22.09.2019

Det är superenkelt och smidigt att beställa tillsammans med familj, vänner och arbetskompisar. Dessa anvisningar hjälper dig komma igång.

Artiklar

Grupporder & FAQ

12.09.2019

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som brukar ställas om att beställa i grupp.
1 / 7