loader

Mogen hud

Mogen hud är inte längre lika fast och slät som tidigare. Huden kan vara trött och glåmig, så den behöver fukt och näring. Det gäller att välja fylliga och näringsgivande krämer som passar mogen hy. 

Vid behov kan du också ta med en intensivvårdande produkt i din hudvårdsrutin, ett serum eller en ansiktsmask som du kan använda 1–2 gånger per vecka eller alltid vid behov. 

Intensivvård: Ansiktsolja

Som en del av ansiktsrutinen för mogen hy lönar det sig att lägga till en ansiktsolja som stärker, vårdar och förbättrar elasticiteten. Ansiktsolja kan användas likt ett serum på fuktig hud direkt efter rengöring, appliceras både på ansikte och hals. Kan användas dagligen eller som kur enligt behov.  

Ansiktsoljan förbättrar hudens elasticitet. Dess verksamma ämnen är till 100 % naturliga. Den innehåller fröolja från nypronros och gurkört, solrosfröolja, eteriska oljor från apelsin samt E-vitamin. De aktiva ämnena gör att Ansiktsoljan har återfuktande och stärkande effekt på huden.

KÖP ANSIKTSOLJA

Skin Comfort Hudvårdsset för ansiktet

De ultimata hudvårdsprodukterna för torr och mogen hud. Skin Comfort produkterna återfuktar huden, ger näring och hjälper huden behålla sin spänst och lyster.

KÖP SETET

Dagkräm

Dagkräm återfuktar och ger huden skydd under hela dagen. Hud som är återfuktad känns mjuk och spänstig och mår bra. Skäm bort din hud med dagkräm som passar just dig! Hos oss hittar du dagkrämer för alla hudtyper – både lättare och rikligare dagkrämer.

Dagkräm för mogen hud

Nattkräm

En nattkräm ger näring och återfuktar huden under natten då huden förnyas. Ge din hud en gåva med en nattkräm som passar just dig! Hud som är återfuktad känns härligt mjuk och spänstig. Vi erbjuder nattkrämer för alla hudtyper – både intensivt vårdande och lättare nattkrämer.

Nattkräm för mogen hud

Ansiktsserum

Ett ansiktsserum vårdar och tar skonsamt hand om huden. I vårt sortiment finns allt från återfuktande ansiktsserum till hudbalanserande serum. Skäm bort huden med ett serum för ansiktet! Serum appliceras i hela ansiktet eller på de områden som behöver extra vård.

Serum för mogen hud

Ansiktsmask

En ansiktsmask hjälper till att hålla huden fräsch och vital. Vårda och skäm bort huden med en mask en till två gånger i veckan! Här kan du hitta flera fantastiska och återfuktande ansiktsmasker för din hud – något för alla hudtyper.

Ansiktsmask för mogen hud