loader

Naturens superfood för huden

Den friska höstluften lockar till att njuta av den rena naturen. I skogens och åkrarnas skrymslen växer effektiva råvaror av vilka vi valt ut de bästa för att ta hand om din hud. Förtjusande nypon, uppfriskande havtorn och uppiggande lingon är bara några av naturens skatter som vi omsorgsfullt valt ut för att använda i våra produkter – med kärlek från oss till dig!

Det bästa från morötter

En lyxig och antioxidantrik nyhet. Nature Ögonolja innehåller allt man kan önska av en produkt för ögonområdet. Den vårdar och återfuktar effektivt samtidigt som dess uppiggande egenskaper ger huden lyster. Ögonoljan bidrar också till att dämpa mörka ringar under ögonen tack vare betakaroten som vid regelbunden användning förbättrar hudtonen.

Morotens egenskaper har pressats in också i en annan charmerande produkt som är en av Dermosils mest omtyckta – Nature Morotsolja tillför huden fukt, mjukhet och spänst samt hjälper till att bevara huden ungdomlig. Produkten passar både till ansikte och kropp. Betakaroten hjälper till att skydda huden från solskador.

Lingon – våra skogars superbär

Plocka dina lingonfavoriter bland de läckra lingonprodukterna i vår Marjaserie. Den lyxigt lena lingonfröoljan som ingår i produkterna vårdar och mjukgör samtidigt som den återfuktar och lugnar huden. I Lingonserum bidrar lingonfröoljan till att jämna ut små tecken på för tidigt åldrande. Den friska doften av lingon i produkterna stimulerar sinnena och gör vardagen snäppet roligare!

Havtorn – naturlig vitaminboost

De flesta av oss känner säkert till hälsofördelarna med havtorn. Den del av bäret med mest näring är havtornsfröoljan. Den är en mycket effektiv olja som används flitigt i hudvård. Havtornsfröoljan är rik på antioxidanter och vitaminer som vårdar, återfuktar och förnyar huden. Den innehåller C-vitamin som bidrar till att hålla huden spänstig genom att stöda produktionen av kollagen. Till vår härliga Marjaserie hör tre fantastiska havtornsprodukter för vård av kropp och händer.

Havssalt – naturens djuprengöring för håret

Saltschampo med havssalt är en effektiv rengöringsprodukt för hår och hårbotten. Havssalt är ett naturligt ämne med detox-egenskaper som rengör både hår och hårbotten på djupet. Havssalt innehåller rikligt med mineraler, såsom magnesium, natrium och kalium, som ger näring och vårdar håret och hårbotten effektivt. Saltets mineraler verkar lugnande på hårbotten och balanserar talgutsöndringen.

Havre – finländskt guld för din hud

Våra Kauraprodukter innehåller havremjöl och havreolja. Havre innehåller rikligt med betaglukan som lugnar och återfuktar huden. Betaglukan minskar också uppkomsten av fåror och rynkor samt hjälper till att förhindra hudens för tidiga åldrande. Den mjukgörande havrefröoljan är rik på omega-3 och -6-fettsyror, antioxidanter och skyddande ceramider. Den återfuktar effektivt och bidrar till att stärka huden.

Lyxig havre till håret – limited edition!

Kaura Schampo & duschgel samt Kaura Hårbalsam förtrollar med sin mjuka och fräscha doft som är bekant från övriga produkter i serien Kaura. De innehåller inhemskt havremjöl som ger näring, återfuktar och lugnar huden, håret och hårbotten – så att du kan njuta av mjukt och välmående hår!

Med kaura Schampo & duschgel rengör du både håret och huden. Kaura Hårbalsam vårdar och stärker samt gör håret underbart mjukt och lättkammat. Dessa länge efterlängtade Hotel edition-produkterna hittas nu i vår webbshop i begränsat antal!

Höstens nyheter gör vardagen till en fest!

New

Lystergivande primer

7,90 € / 20 ml

New

Mun- och nässkydd, 50 st

19,90 € / 50 st

New

Kaura Schampo & duschgel

12,50 € / 500 ml

New

Kaura Hårbalsam

12,50 € / 500 ml

New

Nyponserum för händerna

5,90 € / 125 ml

New

Peelande nyponhandtvål

6,50 € / 290 ml

New
Tillfälligt slutsåld

Nature Ögonolja, Ecocert Cosmos organic

7,20 € / 5 ml

New

Sparkly Eyes ögonskuggspalett

9,90 € / 3,6 g NET

New

Duo Nagellack Cozy & Infinity

7,90 € / 2 x 4 ml

New
Tillfälligt slutsåld

Saltschampo

7,90 € / 200 ml

New

Fresh Is More! Torrschampo

6,50 € / 200 ml

-18%
New

Handdesinfektion 2-pack

12,80 € 10,50 € / 250 ml + 100 ml

-19%
New

Handdesinfektion 4-pack

19,60 € 15,90 € / 4 x 100 ml

New

Fuktbalanserande rengöringskräm 30 ml

Pris 2,00 € / 30 ml

New

Havtornshandkräm 30 ml

2,00 € / 30 ml

New

Djuprengöring för ansiktet 30 ml

2,50 € / 30 ml