loader

Hudvård sedan 1983

Vår story fick sin början när vi för länge sedan sålde högklassiga och skonsamma hudvårdsprodukter till sjukhus. Sjukhuspersonalen blev förtjust i produkterna som var särskilt utvecklade för känslig hud och utöver användning i arbetet ville de även beställa produkter för eget bruk.

Läs hela storyn

Made in Korsnäs

Steg för steg får våra tvålar en värdefull stämpel: Made in Korsnäs. Vår nya tvålfabrik i Korsnäs ger oss möjligheten att fokusera på ännu miljövänligare produktion. Genom att hålla produktionen nära dig kan vi minimera antalet transporter, vilket ger ett mindre koldioxidavtryck för våra produkter.

Bekanta dig med vår fabrik

Ansvarsfulla val

Dermosil är ett familjeföretag och ansvarsfulla val har alltid varit en självklar del av vår verksamhet. Utanför fönstren på vårt huvudkontor öppnar sig Unescos världsarvsområde. Det har alltid inspirerat oss att fatta goda beslut. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete och mål i vår hållbarhetsrapport.

Till rapporten

Dermofamiljen – ett hängivet team

Personalen är vår viktigaste resurs. Koncernen sysselsätter 80 personer inom olika områden. Vi delar alla ett stort intresse för kosmetikbranschen, stor kärlek till Dermosils produkter och kunnande inom e-handel.

Möt våra anställda

Vem är vi?

Dermoshop Ab är ett finländskt familjeföretag vars huvudmarknader består av Finland, Sverige och Estland.

Dermoshop Group