loader

Karkkipäivä makeupfavoriter, honey

97773

Bloggaren Sannis makeupfavoriter ur Dermosils sortiment: världens bästa BB-kräm, ögonbrynspenna, rouge och ögonskuggspalett med pigmentrika nyanser som passar alla, samt en underbar makeupremover.

34,70 € 29,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Hej, jag är Sanni, och jag har en av Finlands största och äldsta skönhetsbloggar, Karkkipäivä, som fyller 12 år i vår.

Jag är ett tvättäkta skönhetsfreak som älskar skönhetsprodukter, både som hobby och yrkesmässigt. Jag växte upp i en prismedveten familj, så jag är speciellt intresserad av förmånlig och högklassig kosmetika som även ger en fin upplevelse. Därför har Dermosil hört till mina favoriter i snart 20 år. Dermosil står för skönhetsgodis som alla har råd med..!

Till det här setet har jag plockat ihop mina makeupfavoriter ur Dermosils sortiment: världens bästa BB-kräm samt en ögonbrynspenna, rouge och ögonskuggspalett med pigmentrika nyanser som passar alla. Jag kompletterade setet med en underbar makeupremover.

IDEAL BB CREAM

Jämn hudton och vacker lyster är a och o för en vacker makeup. Dermosils BB-kräm är bästa BB-krämen som jag vet; den är tunn, otroligt lätt att applicera, fuktgivande och den gör huden så vacker – ”my skin but better”. Den jämnar ut hudtonen och ger lyster, dessutom ger den huden en nästan osminkad look. Ideal BB Cream passar dig som gillar den naturliga looken.

Fuktgivande och tunn konsistens som även passar perfekt för mogen hy! Jag har medelljus hudton och min Ideal BB Cream-nyans är on Natural Beige. I det här setet ingår nyansen Honey.

BROW PENCIL, NYANSEN MEDIUM

Det finns ingen bättre ögonbrynspenna eller nyans än hos Dermosils ögonpenna i nyansen medium. Den har varit ett måste redan i nio år. Den neutrala gråbruna nyansen passar perfekt för ljus nordisk hudton, både för blont och mörkt hår.

BLUSHER, NYANSEN SOFT APRICOT

Med rouge ger jag ansiktet hälsosam och fräsch lyster – rouge är ett måste för mig. Ett snabbt svep med rouge gör verkligen stor skillnad! Jag gillar naturliga persikonyanser och Dermosilsa Soft apricot är precis en sån nyans. Soft apricot är vackert matt med brutna nyanser av nude och glansfull aprikos som ger underbart rosiga kinder. Soft apricot ger ansiktet en vacker glans och ett naturligt resultat.

ÖGONSKUGGSPALETT

Jag valde Dermosils ögonskuggspalett med matta, neutrala nyanser till det här setet, eftersom de jordnära nyanserna passar alla. Nyanserna är vackra och pigmentrika, och mörkare  nyanserna kan användas till att rama in blicken.

Den praktiska och mångsidiga paletten har följande nyanser: ljust gräddfärgad, kall ljusbrun, varmare mörkbrun och mörkbrun nyans som bryter lätt mot grått. Med de ljusare nyanserna skpar du en vacker vardagsmakeup, den gråbruna nyansen passar perfekt till en festligare och mer dramatisk smokey eye-effekt.

INSTANT MAKEUP REMOVER

Skonsam och oparfymerad rengöring som löddrar lätt, passar för sminkborttagning och rengöring av ansiktet. Lämnar en ren och fräsch känsla på huden.

Konsistensen bygger på en annan favorit, Classic-seriens Ansiktstvätt, men Instant Makeup Remover är skonsammare. 

Kategori: Ansikte

Bli först att lämna en recension