loader
series logo

Ögonskuggsprimer

5,50 € / 1,4 g

Kräm i stiftform som jämnar ut nyansen på ögonlocken och ger en bra bas åt ögonskugga och eyeliner. Kan även användas separat. Nyansen är naturligt ljus. Vässare medföljer.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Makeup
Om produkten

Dermosil Ögonskuggsprimer ger en suverän bas för en hållbar ögonmakeup. Den jämnar ut nyansen på ögonlocken och gör att ögonmakeupen håller länge.

Ögonskuggsprimer framhäver pigmenten i ögonskuggan. Primern är naturligt ljus med en aning pärlemor. Primern kan även användas separat utan övrig makeup för en pigg blick. Primern håller ögonlocken matta, så att ögonskugga och eyeliner hålls på plats hela dagen. Den matta ytan motverkar också att mascara fastnar på ögonlocken under dagen.

Dermosil Makeup Ögonskuggsprimer kommer i stiftform så produkten är lätt att applicera direkt på ögonlocket. Jämna ut med fingertopparna över hela ögonlocket ända upp mot ögonbrynen. I änden av stiftet finns en vässare om du behöver vassare form på stiftet för ökad precision. Dosera mera av produkten genom att vrida den nedersta delen av stiftet mot höger.

Dermosil Ögonskuggsprimer är oparfymerad och har beviljats rätt att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol. Därför passar den även för personer med känslig hud.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Ändamål
Jämnar ut nyansen på ögonlocken och ger en matt bas för ögonskugga och eyeliner.
Användning
Dosera direkt på ögonlocken. Bred ut och jämna ut med fingertopparna över hela ögonlocken ända upp till ögonbrynen. Du kan även vässa primerstiftet med vässaren som finns i andra änden av sticket. En vassare spets ger bättre precision.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Torr; Normal; Bland; Fet; Känslig

Isododecane, MICA, Synthetic Wax, Silica, Ethylene/Propylene Copolymer, Polymethylsilsesquioxane , Polybutene, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, CI 77891, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Coco-Caprylate/Caprate, Oryza Sativa Cera, CI 77491, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Castor Oil, CI 77492, Pentaerythrityl tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Tyckte inte alls om den här produkten, tyvärr. Vet inte om jag bara fick en dålig produkt eller om resten också funkar så här dåligt. Ögonskuggan satte sig ojämnt på ögonlocket efter appliceringen av primern trots upprepade försök att försöka applicera jämnt och jämna ut det med fingret. Jag kommer inte att köpa den här igen.

Jättebra primer. Ögonskuggan sitter på plats länge. :)

Jättebra primer, mycket nöjd :)

Väldigt bra produkt för vad man betalar. Har nog testat sådana som är bättre, men denna är helt klart enklast att applicera och priset är oslagbart. Kommer att köpa igen när den tar slut.

Den här primern är den bästa jag haft,håller verkligen vad den lovar.Dessutom är den lätt att applicera