loader
series logo

Makeupborstrengörare

4,50 € 3,50 € / 7 x 5,5 cm

Praktiskt verktyg för grundlig rengöring av makeupborstar och -penslar. Den knoppiga delen passar för små penslar och den randiga delen för större penslar. Placeras på fingertopparna.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Serie
Makeup
Om produkten

Med Dermosil Makeupborstrengörare är det lätt att hålla makeuppenslarna och -borstarna rena. Rengöraren placeras på fingertopparna och rengör både stora och små penslar snabbt och effektivt.

Makeupborstrengöraren rengör penslar och borstar i olika storlekar. Den knoppiga delen passar för mindre penslar, och det grövre randade området passar för rengöring av större borstar.

Börja med att skölja penseln eller borsten med vatten. Applicera en liten mängd tvål på Makeupborstrengöraren och snurra den fuktiga makeuppenseln mot rengöraren. Massera penslen mot rengöraren tills den inte längre avger smuts. Skölj penseln och låt torka i vågrätt läge.

Gör det till en rutin att rengöra dina makeupredskap regelbundet. Smutsiga borstar och penslar kan sprida bakterier i huden och ger ett mindre lyckat makeupresultat.

Makeupborstrengöraren är tillverkad av silikon.

Ändamål
För grundlig rengöring av makeupborstar och -penslar.
Användning
Skölj makeuppenseln eller -borsten med vatten. Applicera en liten mängd tvål på Makeupborstrengöraren och snurra makeuppenseln mot rengöraren. Massera penseln mot rengöraren tills den inte längre avger smuts.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!