loader

Manikyr- & pedikyrset

9747

Mångsidigt nagelvårdsset som innehåller allt du behöver för nagel- och nagelbandsskötsel. Det praktiska setet är av rostfritt stål och smidigt att ha med sig.

9,90 €

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Friska och välmående naglar känns bra och ser vackra ut. Det mångsidiga Manikyr- & pedikyrsetet innehåller alla verktyg som behövs för nagelvård. De högklassiga verktygen av rostfritt stål kommer i en behändig och elegant necessär som lätt kan förvaras i till exempel handväskan. På så sätt kan du smidigt snygga till avbrutna naglar och fnasiga nagelband när det behövs. Alla verktyg passar för såväl fingernaglar som tånaglar.

Manikyr- & pedikyrsetet innehåller följande verktyg:

Nagelbandspusher: Tryck den platta ändan lätt längs nagelytan mot nagelbanden och tryck lätt nagelbanden på plats. Med den runda ändan rengör du smidigt och varsamt under naglarna.

Nagelbandsklippare: Med nagelbandsklipparen kan du enkelt snygga till torra och hårda nagelband och nagelbandsflisor. Nagelbanden bör inte trimmas för mycket, så ta endast bort torra, fnasiga och utstickande flikar.

Nagelfil: Forma naglarna med hjälp av nagelfilen. Kom ihåg att fila endast åt ett håll, för om du filar fram och tillbaka kan nageln brytas av lättare.

Rengör alltid verktygen med tvål och vatten efter användning!

Serie: series logo

Kategori: Naglar

Ändamål: Mångsidigt nagelvårdsset för vård av både finger- och tånaglar.

Användning: Manikyr: Rengör händerna med tvål och torka dem omsorgsfullt. Snygga sedan till naglarna. Tryck nagelbanden på plats, rengör under naglarna, klipp bort torra och hårda hudflikar, fila naglarna i önskad form och lacka till slut naglarna i en vacker nyans. Pedikyr: Ta ett fotbad med en nypa Fotbadsalt. Skrubba fötterna mjuka och torka dem omsorgsfullt. Smörj in fötterna med fotkräm och snygga sedan till tånaglarna. Avsluta pedikyren med ett vackert nagellack.

Utvalt för dig

New
(0)
4102

Vitamin E Handkräm mini

3,20 € / 50 ml

Köp
New
(0)
4082

Sensitive Intimtvättmousse

7,90 € / 150 ml

Köp
Bestseller
(7)
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

7,20 € / 150 ml

Köp
New
(0)
9858

Kökshandtvål björn

5,90 € / 500 ml

Köp

Senast visade produkter

Bli först att lämna en recension