loader
series logo

Ögonbrynspenna fair

5,50 € / 1,14 g

Ger ögonbrynen en naturlig, hållbar och välvårdad look. Lätt och mjuk att applicera. Lägg på ett till lager för kraftigare resultat. Avsluta med att jämna ut färgen med borstdelen på pennan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Se även:

Serie
Makeup
Om produkten

Dermosil Ögonbrynspenna markerar ögonbrynen och ger ansiktet ett välvårdat intryck. Pennan är lätt att applicera och ger ögonbrynen en naturlig look och vacker form.

Ögonbrynspennan ger ett hållbart och matt resultat. Den innehåller växtbaserat vax som gör den behaglig att använda. Ögonbrynspennan är vattenfast så färgen hålls på plats hela dagen.

Ögonbrynspenna fair passar ljusa ögonbryn eller om du bara vill applicera svag färg. Applicera med pennan och jämna sedan ut färgen med borstdelen i andra änden av pennan. Applicera fler lager för starkare färg. Pennan kan vässas med makeupvässare.

Produkten är oparfymerad och har beviljats rätten att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets allergisymbol.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Produkten är vegansk.

Ändamål
Ger ögonbrynen färg och form.
Användning
Applicera med pennan och jämna sedan ut färgen med borstdelen i andra änden av pennan. Applicera fler lager för starkare färg.
Doft
Hypoparfym
Hudtyp
Normal; Känslig; Ung; Mogen

MICA, C10-18 Triglycerides, Synthetic Wax, CI 77891, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77492, CI 77499, CI 77491, Pentaerythrityl tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Bra färg och jag gillar att den är Allergimärkt. Tyvärr breder den ut sig lite ojämnt så jag hoppas ni lyckas förbättra den på något sätt och fortfarande hålla Allergimärket kvar :)