loader
series logo

Duo Ögonbrynspuder

6,50 € / 3 g NET

Två fantastiska nyanser av Ögonbrynspuder för en lätt och naturlig ögonbrynsmakeup. Använd nyanserna separat eller kombinera för att få den perfekta färgen som passar dig.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Serie
Makeup
Om produkten

Dermosil Duo Ögonbrynspuder ger dig en lätt och naturlig ögonbrynsmakeup. Paletten innehåller två nyanser i kalla gråbruna toner. Den ljusa nyansen passar till ögonbryn i ljusare färg och den mörka till mörkare bryn. Palettens mörka nyans är samma som den mörkaste nyansen i Trio Ögonbrynsfärg som tidigare fanns i vårt sortiment.

Duo Ögonbrynspudrets nyanser kan kombineras med varandra till en nyans som passar dig perfekt. Du kan också kombinera nyanserna, så att du applicerar den ljusare nyansen på det bredaste partiet och den mörkare på ögonbrynens högsta punkt och på de smalaste partierna. Detta ger ett vackert och naturligt resultat, vilket ger hela ansiktet ett lyft.

Ögonbrynspuder hjälper till att fixera ögonbrynsmakeupen, så dessa kan också användas tillsammans med andra ögonbrynsprodukter.

Det är enklast att applicera Ögonbrynspuder med Ögonbrynsborste. Med paletten följer också en vinklad pensel som passar särskilt bra för att snygga till eller fixa ögonbrynsmakeupen under dagen.

Dosera lite färg på den vinklade penseln och ge ögonbrynen form genom att måla konturerna. Ta sedan lite mer färg och fyll i ögonbrynen inom konturerna. Jämna ut färgen med en ögonbrynsborste. Borsta med lätta drag i samma riktning som stråna växer.

Duo Ögonbrynspuder är oparfymerat och har beviljats rätten att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol.
AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Produkten är vegansk.

Ändamål
Ögonbrynspuder för en lätt och naturlig ögonbrynsmakeup.
Användning
Dosera lite färg på den vinklade penseln och ge ögonbrynen form genom att måla konturerna. Ta sedan lite mer färg och fyll i ögonbrynen inom konturerna. Jämna ut färgen med en ögonbrynsborste. Borsta med lätta drag i samma riktning som stråna växer.
Doft
Oparfymerad

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Alumina, Magnesium Oxide, +/-, CI 77499, CI 77742, CI 77491, CI 77492, CI 77007, CI 77891

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!