loader

Goodwill-serien innehåller goda gärningar

Dermosils historia började med arbetsplatsgemenskaperna som började beställa produkter i grupp. Tillsammans är vi mer och tillsammans kan vi påverka och bidra till förändring.

Vi utvecklade Goodwill för att fortsätta stöda gemenskap och arbeta för att ingen ska behöva stå ensam. 30 % av Goodwillprodukternas försäljning riktas alltid till ett gott ändamål. Dermosil har alltid ett aktivt välgörenhetsändamål som stöds med köp av Goodwillprodukter. Men utöver det kan även föreningar och skolklasser använda Goodwill för medelanskaffning. Som kund får du själv välja vilken kampanj du vill stöda: Den pågående välgörenhetskampanjen eller en förening eller skolklass som startat en medelanskaffningskampanj med Goodwill.

Bekanta dig med Goodwillprodukterna och bli förtjust

Goodwill Honey Candy Duschgel

8,00 € / 500 ml

Goodwill Orange Sorbet Duschgel

8,00 € / 500 ml

Goodwill Marmalade Handtvål

8,00 € / 500 ml

Goodwill Licorice Handtvål

8,00 € / 500 ml

Medelanskaffning för skolklasser och föreningar

En Goodwill medelanskaffningskampanj är ett lätt och smidigt sätt för skolklasser och föreningar att samla in medel. Allting görs smidigt i vår webbshop. 

Se våra aktuella kampanjer, läs hur man grundar en kampanj och starta en egen kampanj redan idag – det tar endast tre minuter!

Starta en egen kampanj

John Nurminens Stiftelse

Utanför fönstren på vårt huvudkontor i Korsnäs, Österbotten, öppnar sig ett vackert havslandskap som är en del av Unescos världsarvsområde. Vår underbara havsutsikt fungerar som inspiration i vår verksamhet och påminner ossom att fatta goda, ansvarsfulla beslut varje dag. Tyvärr är Östersjön som öppnar sig framför oss ett av världens mest förorenade havsområden. Vi vill hjälpa till att skydda vårt älskade hav och därför samlar vi nu genom Goodwill in medel för John Nurminens Stiftelse.

 

Läs mer om insamlingsmålet

Sötsaker som gör gott

Produktserien Goodwill består av fyra produkter: två handtvålar och två duschgeler. Produkterna är veganska och innehållet har en fräsch doft av godis. Flaskan är gjord av återanvänd PET-plast för att minska miljöbelastningen. Sötsaker som gör gott för dig och alla du bryr dig om.