Dermosil Goodwill – alla med!


Dermosil Goodwill bjuder in alla att göra gott
 

 

Dermosils historia började med arbetsplatsgemenskaperna som började beställa produkter i grupp. Tillsammans är vi mer och tillsammans kan vi påverka och bidra till förändring.

 

Goodwill-serien innehåller goda gärningar

Vi utvecklade Goodwill för att fortsätta stöda gemenskap och arbeta för att ingen ska behöva stå ensam. 30 % av Goodwillprodukternas försäljning riktas alltid till ett gott ändamål. Nästa år kommer även föreningar och skolklasser kunna starta egna insamlingskampanjer genom Goodwill.

 

30 % till Rädda Barnen rf.

Den första Goodwillinsamlingen går till barn och unga. Genom Rädda Barnen rf:s program Vägkost för livet får barn i mindre bemedlade familjer stöd för att kunna delta i skolgång och hobbyer, vilket i sin tur minskar risken för marginalisering. Läs mer om Vägkost för livet

 

Sötsaker som gör gott

Produktserien Goodwill består av fyra produkter: två handtvålar och två duschgeler. Produkterna är veganska och innehållet har en fräsch doft av godis. Flaskan är gjord av återanvänd PET-plast för att minska miljöbelastningen. Sötsaker som gör gott för dig och alla du bryr dig om.

 

Upptäck produktserien Goodwill


Goodwill_1.jpg