loader

 

Dermosil Goodwill – alla med!


Dermosil Goodwill bjuder in alla att göra gott
 

 

Dermosils historia började med arbetsplatsgemenskaperna som började beställa produkter i grupp. Tillsammans är vi mer och tillsammans kan vi påverka och bidra till förändring.

 

Goodwill-serien innehåller goda gärningar

Vi utvecklade Goodwill för att fortsätta stöda gemenskap och arbeta för att ingen ska behöva stå ensam. 30 % av Goodwillprodukternas försäljning riktas alltid till ett gott ändamål. Dermosil har alltid ett aktivt välgörenhetsändamål som stöds med köp av Goodwillprodukter. Men utöver det kan även föreningar och skolklasser använda Goodwill för medelanskaffning. Som kund får du själv välja vilken kampanj du vill stöda: Den pågående välgörenhetskampanjen eller en förening eller skolklass som startat en medelanskaffningskampanj med Goodwill. Läs mer om skolklassernas och föreningarnas medelanskaffning och starta en egen kampanj.

 

Finlands Röda Kors

Pandemin som spridit sig över världen har påverkat varenda finländares liv. Det är viktigt att vi tar hand om varandra medan vi tar oss igenom det här. Nu samlar vi genom Goodwill in medel för Röda Korsets katastroffond som redan från början gjort ett värdefullt arbete för allas vår skull. Läs mer om insamlingen.

 

Sötsaker som gör gott

Produktserien Goodwill består av fyra produkter: två handtvålar och två duschgeler. Produkterna är veganska och innehållet har en fräsch doft av godis. Flaskan är gjord av återanvänd PET-plast för att minska miljöbelastningen. Sötsaker som gör gott för dig och alla du bryr dig om.

 

Upptäck produktserien Goodwill


Goodwill_3.jpg