loader

Tillsammans för psykiskt välmående

Dermosil och Mieli rf:s samarbete fortsätter år 2023. Nu skänker vi 30 % av varje såld Goodwillprodukt till Mieli rf:s viktiga arbete för främjandet av vårt psykiska välmående. Alla har rätt till ett balanserat sinne. Kom med och gör gott!

Tvål som gör gott

Vi tillverkar Goodwilltvålarna i vår egen fabrik i Korsnäs och hela produktserien har beviljats Nyckelflaggan-symbolen, ett märke för finländskt arbete. Tvålarna är veganska och pumpflaskan är gjord av 100 % återanvänd PET-plast.

Goodwill-serien

Fem övningar för mental styrka

Det går att träna upp psykisk hälsa och mental styrka. I den bästa av världar består upprätthållandet av ett sunt sinne av små vardagliga val. Vi har samlat fem enkla övningar som du kan utföra enligt behov. Läs mer.

Till artikeln

Kristelefonen erbjuder samtalshjälp


MIELI psykisk hälsa Finland rf:s kristelefon är öppen för alla. Den svenskspråkiga kristelefonen på numret 09 2525 0112 är öppen följande tider: mån, ons kl 16–20 och tis, tors och fre kl 9–13. Den finskspråkiga kristelefonen håller öppet alla dagar dygnet runt på 09 2525 0111.

Du kan stöda MIELI rf:s viktiga arbete genom att köpa produkter från serien Goodwill.

Bekanta dig med våra Goodwillprodukter och ge ditt stöd

7032

Goodwill Mieli Handtvål

8,00 € / 500 ml

Köp
4030

Goodwill Orange Sorbet Duschgel

8,00 € / 500 ml

Köp
4031

Goodwill Marmalade Handtvål

8,00 € / 500 ml

Köp
4032

Goodwill Licorice Handtvål

8,00 € / 500 ml

Köp

Serien Goodwill innehåller goda gärningar

Dermosils historia började med social gemenskap, en arbetsgemenskap som började beställa Dermosilprodukter i grupp. Vi är starkare tillsammans, och tillsammans kan vi också påverka och förändra saker.

Vi utvecklade produktserien Goodwill för att konkret kunna stöda social inkludering och arbeta för att ingen skulle lämnas ensam. En del av försäljningen för Goodwillprodukterna går alltid till gott ändamål.