Beställ tillsammans och få de bästa förmånerna

Samla ihop dina vänner eller kollegor och beställ tillsammans. Det är roligt, bra för miljön och snällt för plånboken.

Starta här
Gemenskapen är det stora mervärdet i att beställa i grupp. Idag är jag kontaktperson och kan ha över trettio kollegor med mig i en beställning. Det finns alltid ett naturligt samtalsämne och ett gemensamt intresse att samlas kring.
Sanna AKontaktperson för en grupp

Vad är en gruppbeställning?

Samla ihop dina vänner eller kollegor och beställ tillsammans. Det är roligt, bra för miljön och snällt för plånboken. Du kan antingen lägga in beställningen som en vanlig beställning i webbshopen eller använda vårt digitala orderformulär. Om du använder orderformuläret kan du enkelt dela upp dina vänners beställningar så du ser vem som beställt vad. Med vårt förnyade orderformulär kan du enkelt redigera medlemmarnas beställningsinformation genom att klicka på länken Lägg till eller ta bort en medlem. Då ser du tydligare vem som beställt vad i den elektroniska orderbekräftelsen, som du även får till din epostadress. 

 

Fördelar med att vara kontaktperson för en grupp:

  • Du får bonuspoäng för hela beställningen, vilket brukar betyda många fina gratisprodukter till dig ur vår unika bonusshop.
  • Du blir snabbare Goldkund och får ta del av våra absolut bästa förmåner. 
  • Det är snällt för miljön. Tillsammans kan vi göra skillnad för miljön och vår framtid. En större beställning istället för flera små bidrar till hållbarare transporter.