Dermosil i topp i jämförelse av webbshopar

Dermosil.fi har utsetts till bästa webbshop i en studie utförd av Finsk Handel.

I undersökningen betygsatte konsumenter sina favoritshopar baserat på 11 olika kriterier på en skala 1–10, allt från kundnöjdhet och lojalitet till prisvärdhet och servicenivå, samt webbshopens funktionalitet och support under köpprocessen. Genom att beräkna ett medelvärde av alla betyg, framkom shopens totalbetyg, där Dermosil rankades som nummer ett i varje kategori. 

"När det gäller att vara bäst, satsar vi på kundupplevelsen. Vi har engagerat oss helhjärtat i vårt varumärke, vår webbshop och vårt utbud med ständigt fokus på kundens behov, vilket tydligt återspeglas i resultaten från denna studie", säger Suvi Markko, VD för Dermoshop.

Enligt ett pressmeddelande (på finska) från Finsk Handel uppskattar finska kunder särskilt inhemska webbshopar. Baserat på medelvärdena av de 11 delkriterierna, är det endast tre utländska aktörer som kvalat in bland de 20 främsta. Många av de topprankade webbshoparna, inklusive dermosil.fi, återkommer år efter år.

Undersökningsdata samlades in vid tre olika tillfällen under året. Respondenterna bestod av 9687 finländare mellan 18 och 78 år, varav 7316 hade gjort inköp online de senaste tre månaderna och som bedömde de webbshopar de använder.

Ett hjärtligt tack till våra aktiva kunder som deltog i undersökningen och för era positiva betyg!