loader

Konjac rengöringssvamp

9333

Rengöringssvamp som även ger varsam peeling. Massera ansikte och hals med den fuktiga svampen och med cirkelrörelser. Skölj ur svampen efter användning och låt torka på luftig plats.

4,50 € / 6 cm

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Den här svampen är riktigt bra för rengöring/peeling av känslig hud. Jag har använt den regelbundet under flera år. En kanonprodukt!

Kathrin G.

Dermosil Konjac rengöringssvamp tar bort makeup och andra orenheter samtidigt som huden peelas varsamt.

Den silkeslena svampen är tillverkad av naturligt material och passar alla hudtyper. När svampen är torr är den hård som sten, men i kontakt med varmt vatten sväller den och blir snabbt mjuk och redo att användas. Du kan rengöra ansiktet med enbart svampen eller så tillsätter du några droppar rengöringsprodukt. Massera huden med svampen, använd små cirkelrörelser. Skölj huden omsorgsfullt efteråt.

Skölj ur svampen ordentligt efter användning. Tryck vattnet ur svampen, men vrid inte ur den. Häng upp svampen och låt den torka på ett luftigt ställe. Lägg aldrig en fuktig svamp i en plastpåse eller i en tät necessär. Byt ut svampen med 2-3 månaders mellanrum. Svampen är utvecklad för rengöring av ansikte och hals och ersätter makeup-pads.

Konjac rengöringssvampen tillverkas av konjacfibrer som utvinns ur konjacroten. Dessa fibrer kokas till en massa som sedan får rinna genom vulkaniska stenar för att få den porösa strukturen. I tillverkningen används varken färg- eller konserveringsämnen. Svampen som är tillverkad av helt naturligt material är biologiskt nedbrytbar och miljövänlig. Den innehåller naturliga mineraler och antioxidanter som gör gott åt huden.

Konjac-växten har ett neutralt pH-värde vilket gör svampen mycket skonsam för huden. Det gör att den passar utmärkt för personer med känslig hud.

Serie: series logo

Kategori: Ansiktsrengöring

Användning: Vät svampen under varmt vatten eller låt ligga en stund i upptappat varmt vatten. Rengör huden genom att massera svampen mot huden med cirkelrörelser. Skölj med vatten. Skölj ur svampen efter användning och häng upp den att torka på ett luftigt ställe.

Relaterade artiklar

article thumbnail

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

03.06.21

article thumbnail

Hudvård

Skydda huden mot solen

11.05.21

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Kathrin G. 30.08.2020

Den här svampen är riktigt bra för rengöring/peeling av känslig hud. Jag har använt den regelbundet under flera år. En kanonprodukt!