loader
series logo

Konjac rengöringssvamp

450 P / 6 cm

Rengöringssvamp som även ger varsam peeling. Massera ansikte och hals med den fuktiga svampen och med cirkelrörelser. Skölj ur svampen efter användning och låt torka på luftig plats.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Logga in för att köpa produkten

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Accessories
Om produkten

Dermosil Konjac rengöringssvamp tar bort makeup och andra orenheter samtidigt som huden peelas varsamt.

Den silkeslena svampen är tillverkad av naturligt material och passar alla hudtyper. När svampen är torr är den hård som sten, men i kontakt med varmt vatten sväller den och blir snabbt mjuk och redo att användas. Du kan rengöra ansiktet med enbart svampen eller så tillsätter du några droppar rengöringsprodukt. Massera huden med svampen, använd små cirkelrörelser. Skölj huden omsorgsfullt efteråt.

Skölj ur svampen ordentligt efter användning. Tryck vattnet ur svampen, men vrid inte ur den. Häng upp svampen och låt den torka på ett luftigt ställe. Lägg aldrig en fuktig svamp i en plastpåse eller i en tät necessär. Byt ut svampen med 2-3 månaders mellanrum. Svampen är utvecklad för rengöring av ansikte och hals och ersätter makeup-pads.

Konjac rengöringssvampen tillverkas av konjacfibrer som utvinns ur konjacroten. Dessa fibrer kokas till en massa som sedan får rinna genom vulkaniska stenar för att få den porösa strukturen. I tillverkningen används varken färg- eller konserveringsämnen. Svampen som är tillverkad av helt naturligt material är biologiskt nedbrytbar och miljövänlig. Den innehåller naturliga mineraler och antioxidanter som gör gott åt huden.

Konjac-växten har ett neutralt pH-värde vilket gör svampen mycket skonsam för huden. Det gör att den passar utmärkt för personer med känslig hud.

Användning
Vät svampen under varmt vatten eller låt ligga en stund i upptappat varmt vatten. Rengör huden genom att massera svampen mot huden med cirkelrörelser. Skölj med vatten. Skölj ur svampen efter användning och häng upp den att torka på ett luftigt ställe.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Den här svampen är riktigt bra för rengöring/peeling av känslig hud. Jag har använt den regelbundet under flera år. En kanonprodukt!

Super på min känsliga hy. Ger en ren känsla utan att torka ut huden.

Jag har varit nöjd med min första svamp. Nu har jag min andra i användning och den är mindre än den första jag hade så det är svårare att hålla i den. Jag hoppas att produktutvecklingen av denna produkt inte har varit att förminska den. För i mitt tycke är det isf ingen utveckling, tvärtom har den blivit sämre.

Jag har varit nöjd med min första svamp. Nu har jag min andra i användning och den är mindre än den första jag hade så det är svårare att hålla i den. Jag hoppas att produktutvecklingen av denna produkt inte har varit att förminska den. För i mitt tycke är det isf ingen utveckling, tvärtom har den blivit sämre.

Vann denna i en tävling och hade ingen aning om vad det var! Testade idag och ansiktet kändes lent och såg fräscht ut efteråt. Jag gillade den!

Se fler