loader
series logo

Peelande nattserum

13,20 € / 30 ml

Serum för trött och ansträngd hud. Kemisk peeling avlägsnar döda hudceller och rengör huden. Verkar under natten och förser huden med fukt och fräschör.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Serie
Skin Solutions
Om produkten

Dermosil Peelande nattserum avlägsnar döda hudceller och rengör huden vid regelbunden avnändning. Huden återfår sin naturligt vackra lyster.

Peelande nattserum är en kemisk peelingprodukt, som verkar under natten. Döda hudceller peelas bort och fuktbalansen förbättras. Växtbaserade socker, xylitol, hjälper huden binda fukten och stöder hudens egen produktion av keramider och hyaluronsyra. Peelande nattserum passar för trött och ansträngd hud och för hud med ålderstecken.

Vid regelbunden användning ger serumet bäst effekt. Huden blir ren och orenheterna försvinner. En hud som är peelad och ren är mottaglig för vårdande och återfuktande produkter.

Dosera Peelande nattserum i handen med hjälp av pipetten. Applicera sedan serumet i ansiktet genom att klappa in det lätt med fingertopparna på väl rengjord hud på kvällen. Då serumet absorberats kan du, för att tillföra ännu mera fukt, applicera ansikstkräm ovanpå.

Man kan få en lite kittlande och svidande känsla samt en lätt rodnad i ansiktet då serumet verkar. Det är helt ok och innebär att serumet har effekt. Produkten är oparfymerad.

Undvik att applicera serumet på den tunna huden runt ögonen. Använd inte Peelande nattserum på känslig och skadad hud, inte heller strax innan du ska sola.

Serumet är utvecklat för att användas tillsammans med Dermosil hudvårdsprodukter.

Ändamål
Peelar huden under natten. Ger huden återhämtning, rengör och gör hyn mottaglig för vårdande produkter. Ger huden en fräsch lyster.
Användning
Dutta nattserum på rengjord hy på kvällen innan du går och lägger dig. Undvik huden runt ögonen. Använd inte heller på känslig eller skadad hy eller strax före solbad.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Normal; Bland; Fet

Aqua, Glycolic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Gluconolactone, Propanediol, Sodium Hydroxide, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xylitol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Kan tyvärr inte använda denna. Blir ALLDELES torr i ansiktet, fungerar inte alls på mig tyvärr. Synd att ha köpt en flaska som jag använt ca 3 gånger men inte kan använda mera för mitt ansikte blir helt hemskt av det..

Gillar detta skarpt! Orenheter i huden försvinner under natten. Använder endast serumet och inte nattkräm alls, men min hy har inte blivit för torr iaf inte nu på våren. Har inte använt det så länge så hoppas se ett långsiktigt resultat

Jag vet inte om det beror på att vintern kommer och huden blir lite torr och behöver mera fukt för jag fick super torr hud av denna! Huden flagade och såg hemsk ut. Jag visste inte först vad det berodde på men sedan slutade jag med denna efter ca 2-3 veckors användning och använde istället Faces Medium ansiktskräm och jag har inte lika torr hud längre. Får pröva denna på nytt på våren kanske.