loader

Vitamin E Deo Stick

3696

Skonsam deodorant, lätt att applicera och absorberas snabbt. Applicera i rena torra armhålor. Torkar genast. En dryg produkt med fräsch doft.

6,50 € / 45 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,2 / 5

Baseras på 7 recensioner. Visa recensioner

Äntligen en aluminiumfri deodorant som doftar gott och faktiskt fungerar mot svettlukt!

Johanna B.

Dermosil Vitamin E Deo Stick är en skonsam och väldigt dryg deodorant, förpackningen innehåller 50 ml. Den är lätt att applicera, torkar direkt och passar perfekt när det är bråttom. Den ger heller inga färgfläckar på kläderna.

Vitamin E Deo Stick har samma hypoparfymdoft som de andra produkterna i den populära produktserien Vitamin E. Deodoranten är alumiumfri vilket inte betyder att den förhindrar uppkomsten av fukt i armhålorna. Den passar därför i situationer när du inte kommer att svettas så mycket.

En liten del av produkten blir tyvärr oanvänd, eftersom hela stiftet inte går att skruva upp, detta av produktionstekniska skäl.

När du börjar använda en aluminiumfri deodorant, kom ihåg att den inte kan likställas med en antiperspirant. Kroppen måste få tid att vänja sig vid den aluminiumfria deodoranten, och det kan ta lite tid. Hudens igentäppta porer gör sig av med slaggämnen och då kan det kännas som att man svettas mer än vanligt.

Svett har egentligen ingen lukt eftersom den till 99 procent består av vatten. Lukten uppstår när svettkörtlarna utsöndrar organiska ämnen, som kommer i kontakt med bakterier på huden. Hår i armhålorna förstärker transpirationslukten eftersom håret bidrar till en bra tillväxtmiljö för bakterier.

Serie: series logo

Kategori: Deodorant

Ändamål: Deodorant som motverkar transpirationslukt.

Användning: Applicera i rena och torra armhålor.

Hudtyp: Normal; Torr

Doft: Hypoparfym

certificate logotype

Propylene Glycol, Aqua, Sodium Stearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide

Relaterade artiklar

Utvalt för dig

New
product image
(0)
9825

Vinterduschgel

6,90 € / 500 ml

Köp
New
product image
(1)
4035

Vinteransiktsserum

5,90 € / 30 ml

Köp
New
product image
(0)
9835

Vitamindosett

3,90 € / Ø 9 cm

Köp
New
product image
(0)
4112

Panthenol läppsalva

3,70 € / 15 ml

Köp

Totalbetyg

4,2/5

reviewer avatar
Hanh H. 05.01.2022

Yess! En produkt som håller vad det lovar! Mina armhålor mår så bra med denna! Doftar gott, mild och effektiv 💪

reviewer avatar
Titti F. 22.09.2021

Doftar ljuvligt och är så len utan irritation, gör verklig sitt jobb! Rekommenderas!

reviewer avatar
Titti F. 18.05.2021

Kort sagt underbar på alla sätt! "Ge bort"-tryggt köp också som känns extra bra pga innehållet. Toppen!

reviewer avatar
Siv P. 14.02.2021

Den enda alumininumfria deodorant jag hittat som faktiskt fungerar.

reviewer avatar
Adam K. 21.04.2020

Älskar denna Deo'n, ett måste för både min fru och mig. Snälla plocka aldrig bort denna men ha den gärna på rea någon gång så fler vågar testa.

reviewer avatar
Leila C. 30.01.2020

En av de bästa aluminium- och alkoholfria deodoranter jag hittills testat och en favorit jag återkommer till. Plus: - Mjuk och behaglig mot huden. - Lättapplicerad och skonsam formula. - Härlig, fräsch doft som sitter kvar länge. - Motverkar svettlukt. - Dryg och räcker länge. Minus: - Lämnar gula fläckar som märks på vita linnen kring underarmsområdet. - Ganska liten förpackning med kort stift. Hade varit perfekt och ännu mer lättapplicerat om stiftet varit större och bredare utformat. I övrigt har produkten det mesta jag kan önska av en deo och är därför väldigt uppskattad, främst på grund av dess relativt hudvänliga ingredienser och goda funktion. Hoppas att formulan förblir lika skonsam och fräsch i fortsättningen.