loader
series logo

Vitamin E Deo Stick

6,50 € / 45 ml

Skonsam deodorant, lätt att applicera och absorberas snabbt. Applicera i rena torra armhålor. Torkar genast. En dryg produkt med fräsch doft.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter.

Serie
Vitamin E
Om produkten

Dermosil Vitamin E Deo Stick är en skonsam och väldigt dryg deodorant, förpackningen innehåller 50 ml. Den är lätt att applicera, torkar direkt och passar perfekt när det är bråttom. Den ger heller inga färgfläckar på kläderna.

Vitamin E Deo Stick har samma hypoparfymdoft som de andra produkterna i den populära produktserien Vitamin E. Deodoranten är alumiumfri vilket inte betyder att den förhindrar uppkomsten av fukt i armhålorna. Den passar därför i situationer när du inte kommer att svettas så mycket.

En liten del av produkten blir tyvärr oanvänd, eftersom hela stiftet inte går att skruva upp, detta av produktionstekniska skäl.

När du börjar använda en aluminiumfri deodorant, kom ihåg att den inte kan likställas med en antiperspirant. Kroppen måste få tid att vänja sig vid den aluminiumfria deodoranten, och det kan ta lite tid. Hudens igentäppta porer gör sig av med slaggämnen och då kan det kännas som att man svettas mer än vanligt.

Svett har egentligen ingen lukt eftersom den till 99 procent består av vatten. Lukten uppstår när svettkörtlarna utsöndrar organiska ämnen, som kommer i kontakt med bakterier på huden. Hår i armhålorna förstärker transpirationslukten eftersom håret bidrar till en bra tillväxtmiljö för bakterier.

Ändamål
Deodorant som motverkar transpirationslukt.
Användning
Applicera i rena och torra armhålor.
Doft
Hypoparfym
Hudtyp
Normal; Torr

Propylene Glycol, Aqua, Sodium Stearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Den bästa deodorant jag haft! Doftar gott, aluminiumfri och dryg.

Jättenöjd med den här deodoranten, har använt den i flera år. Bra när den är aluminiumfri, den doftar gott, håller hela dagen och är dryg. Rekommenderar den varmt.

En otroligt bra deodorant! Mild doft, torkar fort, inget kladd och håller hela dagen!

Den bästa och enda aluminiumfria deodoranten som jag har testat som faktiskt fungerar! Hoppas detta deostick kommer säljas för alltid!

En bra deo som inte ger klåda för min känsliga hy. Behaglig doft,inget kladd.

Se fler