loader

Så får du volym i håret

Dermosil-Tuuheat-hiukset-pesemalla.jpg

Tvätta dig till volym i håret

Vägen till hårvolym börjar i duschen. Thickening schampo är speciellt utvecklat för tunt och sprött hår. Det gör inte bara att håret känns fylligare och tjockare, utan det återfuktar och vårdar också håret. Schampot ger stadga åt varje enskilt hårstrå som får dem att se tjockare ut, något som får hela håret att se fylligare ut! Ett annat utmärkt alternativ i jakten på volym i håret är ett Volymschampo som rengör håret skonsamt och gör det luftigt och fluffigt. Du kommer genast att märka skillnaden, eftersom håret känns fylligare redan då det är fuktigt.

Efter hårtvätten bör den som är på jakt efter volym ännu applicera ett volymbalsam. För detta ändamål finns Thickening hårbalsam, som ger struktur och fyllighet åt håret samtidigt som det återfuktar och vårdar det. Ett annat alternativ är Volymbalsam som vårdar håret och hårbotten utan att göra håret tungt och platt. Torka håret lätt med en handduk, applicera balsamet och låt det verka i några minuter. Skölj sedan noggrant med ljummet vatten.

Volym i håret med stylingprodukter

Om du vill ha volym i håret, kan du förutom volymschampo och -balsam även välja volymgivande stylingprodukter som Fibermousse och Torrshampo. Fibermoussen ger håret volym utan att göra det stelt och tungt. För bästa resultat, applicera lite mousse i flera omgångar för att fibrerna ska ge håret den önskade volymen och få det att se luftigt ut. Torrschampo, å andra sidan, fungerar bra i situationer då du vill fräscha upp håret och få volym, men det ännu inte är dags att tvätta håret. 

Volymgivande hårpuder är också ett bra alternativ för mera volym i håret. Pudret är lämpligt för kort, mellanlångt och långt hår och ger volym och stadga åt håret då du masserar in pudret i hårrötterna. Volymgivande torrschampo är en kombination av de bästa egenskaperna hos torrschampo och hårpuder. Det ger struktur, volym och fräschör till håret.

Genom att tupera får du enkelt lyft håret från hårbottnen. Dermosil Kammen, som är tillverkad av antistatisk kolfiber för att förhindra att håret blir statiskt, passar bra för tupering. Den täta kammen är försedd med en lång pinne som underlättar då du ska skilja åt de hårlängder som ska tuperas. 

Och här kommer ytterligare några tips som är värda att testa för mer volym: föna håret med huvudet vänt neråt eller med en stor Rundborste, variera stället du har benan på eller rulla upp håret på stora hårspolar under dina morgonrutiner.

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt