loader

Den perfekta hudvårdsrutinen för normal hy

Dermosil-Taydellinen-ihonhoitorutiini_article.jpg

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för normal hy. 

1. Rengör ansiktet både morgon och kväll med Vitamin E Micellärvatten. En mild produkt som avlägsnar orenheter och makeup effektivt utan vatten. Hyalyronsyra återfuktar huden och hjälper den bibehålla sin spänst.  Fukta Nature Bomullspads med micellärvatten och svep över ansiktet.

2.  Ge huden lyster och vitalitet med Nature Ansiktsserum. Innehåller naturens bästa råvaror hjälper huden bibehålla sin naturliga fuktbalans och elasticitet.

3. Återfukta med Energikräm som återfuktar och slätar ut trött hud. Innehåller bl.a. ginseng som ger huden energi och hjälper den bibehålla sin naturliga lyster. Applicera morgon och kväll.

4. Exfoliera huden i ansiktet med Ansiktspeeling 1–2 gånger i veckan. Den krämiga och lätt löddrande peelingprodukten rengör hyn och ger en vacker lyster.

5. Det är även viktigt att återfukta huden i ögonområdet. Antioxidantrik Nature Ögonolja motverkar tecken på för tidigt åldrande och dämpar mörka ringar under ögonen. Applicera morgon och kväll.

 

Kolla även in den perfekta hudvårdsrutinen för fet och blandhy

Dela

Relaterade produkter

Aktuellt